Thursday, June 1, 2023
HomeGenelShkáku “tròndítès”, pse 30/06 mùnd të jètë díta "shíu i lèkève" në...

Shkáku “tròndítès”, pse 30/06 mùnd të jètë díta “shíu i lèkève” në Qershor

Qershori është një muaj ku të gjíthë ju mèrrni sa më shumë fòrcè dhe bèsím që të përmírèsoni të ardhmen tuaj drèjt fùndit të vitit. Është një nga muaj më të mbárë dhe kjo e bèn shumë të vèçantë për fáktin se në këtë muaj, kríjohet një nga Hènat e plòta më të fùqíshme të vitit e cila ka nje ndíkim shume te madh tek fínáncat e se ardhmes.

Edhe pse deri më sòt mùnd t’ju jènë kríjuar shumë sítùáta të vèshtíra apo ditë ku ju kanë rrèthùar pròblèmet, në fùndin e ketij mujai ju mùnd t’i gjèni një zgjídhje atyre. Dhe kjo zgjídhje do të thòtë se ju do të mbèshtèteni më shumë nga fáti juaj nga yjet dhe kështu juve do t’ju òfròhet mùndèsi se si të gjèni sa më shumë zgjídhje për çdo pèngèsë.

Pra, tèoríkisht ju kèni hýrë në muajin e sfídáve dhe të gùxímít. Çfarë e bèn më të bùkur dhe të vèçantë këtë muaj? Data 30 e fùndit e ketij muaji nuk do të jètë një ditë dòsído por mèndòhet se do të sjèllë dítën më me fát ose dítën ku nga plánetet do të hápen dyert që ju dèrgòjnë tek mírèsitë e jetës.

Për të gjíthë ju është e kèshíllùèshme që ta mbáni shènim që sot dhe për asnjë arsye në botë mòs ta hárròni që të mánífèstoni më të mirën në ditën e 30-të të këtij muaji. Shùmë prèj jush e dínë se 30-a është një numër me një pòtèncíal shumë të fùqíshèm dhe një numër që gjíthnjë përfáqèsòn májat e sùksèsít.

Edhe në tèrma të nùmèròlògjísë kjo 30-të trègòn se Unívèrsi është gáti t’ju òfròjë shumë mùndèsi që ju të shkèpùsni të gjitha lídhjèt me të shkùarën e “hídhùr”. Ju òfròhen mùndèsi që ju dùhèt që t’i kápni në kohë për ta qùajtur veten një kríjesë fátlùme.

Líni pas të gjítha brèngat apo pròblèmet e kríjuara dhe pas ores 20:00 ne 30 qershor, bèhùni gáti për një nísje apo fíllim të ri. Juve do t’ju dùhèt të kèni shumë bèsím në vet-vete dhe të trègòheni sa më shumë gùxímtar sepse fríká nuk dùhèt që të dòmínòjë më në jetën tuaj.

Arsyeja pèrse këto gjèra dùhet që t’i bèni më 30 Qershor. Shumë prèj jush jánë gáti që të mirëprèsín “mjáltin” dhe të gjitha ëmbëlsítë që ju òfròn kjo ditë e mbárë e këtij muaji veror. Ju me sígùri qe dòni te shpètoni sa me páre nga çdo sítuate e kèqe qe ju ka ngècùr me lèket dhe te ardhurat tuaja mujore.

Por, ç’dùhèt që të bèni me sáktësi më ditën e 30-të dhe te fùndit te ketij muaji? Trègòhùni sa më të qártë dhe të qètë në mèndjen tuaj më 30 qershor dhe pási të kèni arrítur qètèsínë e mendjes dhe të trùpít, mèrrni një letër. Në këtë letër që vètëm ju dùhet që ta díni, shkrùáni se cilat janë objèktivat, dèshírát, plánet e së ardhmes, ëndrrát.

Shkrùani plòt 10 prèj tyre, ato qe ju víjne sa me shpèjt ne mèndje dhe ato qe dòni qe ti rèalizoni sa me shpèjt qe tju nxjèrrín nga hállet dhe tua bèjne jeten sa me te lumtur. Më pás lárgòni çdo gjë që mèndòni se po ju pèngòn të ardhmen apo sùksèsín si për shèmbull rròba, sende, gjèra máteríale apo fùndja híqni dorë edhe nga dísa miq tòksíkë.

Letrën fshíhèni diku në shtëpínë tuaj dhe në datat e 10, 15 dhe 25 korrik ndízní nga një qírí párá se të flíni pasi janë ditë të mbárá. Jeta juaj do të kthèhet në mrèkùlli pasi bèsími do të jetë çèlësi i sùksèsít të ngrítjes tuaj. Dhe ashtu si per çùdi do te shíhni se nuk do te ngècni me perbálle sfídave te jetes, por gjèrát do tju ecín ashtu si ju i imágjínoni.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments