Shkrùajeni sot këtë si mágjí, bèni gáti shtëpínë tuaj, do ndòdhë në orën 7 pasdite

Sa herë ju ka ndodhur që gjërat nuk shkojnë ashtu si mendoni ju? Secili prej nèsh i bën gjërat sipas mënyrës së tij/saj dhe kërkon më të mirën për të ardhmen, por jo gjithçka váret prèj nèsh, pasi ndonjëherë kemi edhe fatin ku.ndër. A besoni ju se fati ndikon në të tilla rastesh?

Edhe nëse ju nuk bèsoni, sërish ka një bèsètýtni që është vërtetuar se një kategori njerëzish nuk janë të lumtur për të mirën tonë dhe nëse ne ecin pára në jetë, ata njerëz kërkojnë që të na pèngòjnë sa më shumë. Si mùnd t’a bëjnë ata këtë gjë?

Është shumë e lehtë. Kjo quhet syri i kèq ose energji nèg.ative, pasi kjo kategori njerëzish i përdorin të gjitha që të ndikojnë negátivisht ndáj jush dhe gjerat për ju të mos ecín aspak mirë. Në këtë mënyrë, sado mirë që ju t’i bëni gjërat, sërish nuk do t’ju ecí aspak mbárë nëse ju kanë bërë mágjí apo nëse jeni prèkùr nga zílía dhe syri i kèq.

Kështu, juve ju duhet me çdo kusht të dini se si ta lárgòni sa më parë këtë energji negátive që ju rrethon dhe nuk ju lè të bèni gjerát sipas planeve në të ardhmen tuaj.

Lájmi i mirë është se të parët tanë kanë bèsuar tek forcat e err.ëta dhe tek energjia negátive dhe kanë zbùluar shumë mënyra se si t’i lárgòjnë ato ndaj dhe sot do t’ju tregojmë një mënyrë të të parëve tanë për të pasur sa më shumë fat të mbarë në jetë. Ajo bèhet çdo fùnd te muajit dhe gjithnje pas ores 19:00 te pásdites.

A jeni gati të rrini lárg shèrrève, lárg syrit të keq, lárg çdo lloj energjie të mbra.pshtë që nuk iu lë të ecni para në jetë?

Ja çfarë ju duhet, Dy lugë gjelle me uthull molle të bardhë, Dy lugë të vogla kafeje me kripë gjelle të bardhë të pastër, Një enë qelqí të pastër dhe pa ngjyrë (transparente të bardhë) dhe brenda saj të keni hèdhùr gjysmë litër me ujë të distíluár.

Ja si ta pregatisni në mëyrë të saktë.

HAPI I PARË, Në enën e qelqít që ju morët, të gjithë përbërësit që përmendëm më sipër ju duhet t’i hídhni brenda në enë dhe më pas duhet me shumë qetësi t’i përzíeni ato.

HAPI I DYTË, Enën e vogël të qelqít vendoseni në ambientin e punës ku rrini apo në shtëpi në dhomën ku ju kaloni më shumë kohë.

HAPI I TRETË, Lëreni për 24 orë pa e lëvizur fare. HAPI I KATËRT, Pas 1 dite, ju shkoni tek ena e qelqít dhe shikoni çfarë ka ndodhur me të. Nëse ju shikoni se brenda saj janë formuar kristale të bardhë, atherë e gjitha energjia negátive është lar.guar plotësisht. Nëse ju nuk shikoni kristalet, lëreni edhe për 1 ditë tjetër.

Shpjegimi, Nëse brenda enës së qelqít krijohen kristalet, do të thotë se ju e keni fshírè syrin e kèq nga ai ambient ku kishit vendosur enën. Për të pastruar enët e tjera, përsëriteni nga e para procesin që krýet më parë.

Leave a Reply