Thursday, June 1, 2023
HomeGenelShmángni blèrjet e tèpèrta këtë javë! Kùjdes, ky lájm nuk dùhet hùmbùr

Shmángni blèrjet e tèpèrta këtë javë! Kùjdes, ky lájm nuk dùhet hùmbùr

Yjet për të gjíthë ju kánë fjalë të mira edhe këshilla me shumë vlèrë dhe ju tashmë dùhet që të díni se në çfarë kátèròrie fùteni.

Mbi të gjítha kètu do të kèni edhe shumë “të fshèhta” që vètëm shenja juaj mùnd t’ua zbùlojë.

Do jènë pak të vèshtíra këto ditë dash. Ju káne vènè ne shènjèster per t’iu “elímínùar” ne nje marredhenie ántágòniste ne jeten persònale ku kèni nje rívál apo ne kárríerè.

Për dèmèt, ne lídhjè me shèndètin dhe nje hátèrmbètje ne nje çèshtje pune apo lígjòre ju dòni te pèrbálleni apo te hápní dèbát te fòrtè. Mèndoj se nuk jèni edne ne pòzíciòn te fávòrshem prandáj kùjdès.

Juve binjakëve, tashmë dùan tju príshín rèpùtacíonín tuaj ne jeten e përdítshme apo ne nje rrèth te mire míqsh dùke ju prèrè rrugen ne zhvíllímin tuaj. Ndèrhýrja kùndèr jush do jète e fshèhtè por shume e fùqíshmè dhe e ègèr.

Për ty gafore, nje mik apo báshkepùntor i ngùshte ndáhèt këto ditë nga ju dùke ju lènè nje frònt lùftè bòsh me mùngèsen e tij. Ne lùftèn per pùshtèt do hásní nje hèndèk te madh dhe te èrrèt pèrpárá.

Për të líndùrit luan, një person qe jètòn lárg po qe lídhet me punen dhe pèrditèshmèrine tuaj tashmë do ju pròvòkoj dhe do ju bèjè prèsíòn ne lidhje me kèrkesát dhe ánkèsát qe ka ne drèjtimín tuaj. Këto kohë mòs ínvèstòni ne mállra që nuk kánë shumë vlèrë për të tashmen tuaj.

Ju vírgjèrèsha, kèni nje hákmárrje personale per te márre dhe tashmë ndjèni qe kupa eshte mbùshùr dhe nuk rèzístòni dot pa shpèrthýer apo pa vèprùar. Eshte nje dite lùftè por të kíní kùjdès ne menyren si e pèrmbáni veten.

Peshore e dashùr, në rást se kèni kálùar edhe me kèq ne te shkuaren sot askùsh nuk do mùndèt te pèrbállet me ju sídòmos nese eshte më i ri ne mòshè dhe pa pèrvòjen tuaj ne dhímbjè apo ne jète.

Dy plánetèt e shenjes së akrèpave, qe ju udhèhèqín edhe Plùtòni edhe Mársi do jène ne lùftè me njeri tjetrin. Lùftòni per të mirën dhe pùnen tuaj dhe per áte qe mèritòni mègjíthèse ne shume ráste kèni ndjèkùr veprimin e hèshtùr.

Pásùríte qe kèrkòni ju shígjetár, ne te vèrtète ndòdhen shume pòshte dhe dùhèt te gèrmòni si ne nje pùs te èrrèt per ti gjètur. Por jeta nuk prèt dhe kjo ju bènè nèrvòz si prítjè. Duhet te nxírrní ne drite veten tuaj dhe te lárgòni nje pèngèse qe ka vite qe ju ká dálè përbállë.

Brícjapë, endè kèni mùndèsi te bèni rrèmùjè dhe te shkáktòni trázíra sídòmos ne nje çèshtje familjare. Por këto kohë do hásní ne nje kùndèrshtím dhe ky nùk eshte kùndèrshtím i lèhtë.

Planet tuaja ujora, qe kèni dùhet te tríùmfòjne mbi vete-pèrmbájtjen apo fríkèn qe kèni per t’i thène disa gjera ashtu siç jane páváresísht pásòjave qe mùnd të víjne. Nje ngácmím i jáshtem do ju ndrýshòj per mire.

Nje pèrbállje ne nje rreth miqsh or shenjën peshk, apo te afèrmísh apo ndonje lájm jo i mire per tá do ju lèkùndè sígùríne apo mùndèsíne per te márre ate qe mèndòni se ju perket. Nje lùfte pùshtètèsh ju bèn te hùmbní pak tèrrèn.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments