A prèket edhe Shqípëria? Cíklonet dhe shirat e dendur gòdasín lëshohèt alárm për…

Cíkloni i dimrit që vjen nga Europa Veriore fíllimisht do të gòdasë qendrën dhe më pas do të prèkë edhe jugun.

Për sot, alármi i verdhë është lëshuar në tetë rajone të vendit: Abruzzo, Basilicata, Kalabria, Campania, Lazío, Marche, Toscana dhe Umbria.

Përkèqësimi i kushteve atmòsferíke në vendin fqínj do të pásohèt me reshje shiu, shtrëngata dhe fòrcim i dùkshëm i erës, me det të trazuar dhe ùlje të përkohshme të temperaturave.

Leave a Reply