TMÉRR ne Big Brother/ Pak Para PRIME Jul DeDa Deklaron: JASHTE …

Ditën e djeshme Jùl Deda ka habitu

r jo pak me një bisedë që kishte me Gracianon.

Vet Jùli tha se një situatë është dýshuese eshte JASHTE sepse ka shumë raste kur vijnë dronë banorëve u thuhèt se dùhèt të hyjnë brènda dhe në disa raste të tjera jo.

Për më tepër Jùli trègòn se disa dronë janë të stisur dhe dùket síkur bèhen në moment dhe me nxitim.

Video:

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...