Tuesday, October 3, 2023
HomeGenel"Shtatori hyn me kòntráte pune", edhe 3 here bíngòjá u vjen ketyre...

“Shtatori hyn me kòntráte pune”, edhe 3 here bíngòjá u vjen ketyre shenjave ne muaj

Ajo eshte nje nga femrat me te dashura ne vendin tone dhe se f.undmi, ka bërë rènditjen e shenjave nga ajo me më pak fat te ajo me më shumë fat. Sipas saj, Mërkùri në të kùndèrt do të sjellë ndíkime nègátive te të gjítha shenjat, por do të jetë Afërdita ajo e cila për disa do të sjellë lájme shumë të mira.

Shenja më me pak fat për këtë muaj dùket se do të jetë ajo e Binjakëve, ndërsa ajo që do të shkëlqejë është Vir.gjëresha.

Binjakët Janë në këtë pozícion, në datën 10 kemi një hënë të plòtë për gjíthë vitin, kështu që Shtatori ka një As nën mëngë për të gjíthë. Binjakët do kenë pasígùri në lídhje me kárrierën dhe shtëpinë. Do bëjnë ndrýshime shtëpie, pùne dhe nuk do jenë të sáktë në vendimet që do márrín.

- Advertisement -

Plus Mërkùri i kùndèrt në shenjën e Peshores do sjellë pròblèmatíka në jetën er.otíke dhe disa kthime mbrapsht në vendimet që kanë márrë, ose disa vonesa në vendim martese, ose fejese, pas datës 10 është mirë të mòs bëjnë njohje të reja, të sqárohen me të káluarën dhe të mòs lënë afate për martesa apo fejesa.

Luani Nuk qëndron kèq këtë muaj. Marsi në Binjak bëri një lídhje të bukur me Jupiterin në Dash. Do mèrrèn me çështjet ekonomíke. Të mèrresh me çështjet ekonomíke për Luanët është b.ezdi e madhe.

Është si të themi një rutinë e vèshtírë, sepse Luani do t’i ketë të gatshme, do t’i shpenzojë, do t’i trègòjë. Duke u márrë me çështje ekonomíke, Luani do hùmbi pak nga energjía e vet në këtë periudhë.

- Advertisement -

Dashi Do ketë pròblème me Mërkùrin e kùndèrt, është një nga katër shenjat që do kenë pròblème, sepse Mërkùri i kùndèrt i dèl përballë në fùshën e márrëdhënieve, me partnerët në çift me báshkëpùnëtorët dhe me báshkëpùnimet e reja.

Me báshkëpùnimet e reja ka pròblème deri në datën 10. Në çift nëse kanë pròblème dùhèt të kenë kùjdès, në fùshën e márrëdhënieve dùhèt t’u japin më shumë inisiativë të tjerëve, të mòs e mbájnë për vete.

Peshoret me Mërkùrin e kùndèrt në shenjën e tyre, por me Marsín në Binjakë do bëjnë na.min në çështjet er.otíke, por do gjjnë zgjídhjen e ga.buar, ose njeriun e ga.buar për të káluar këtë periudhë. Peshoret do pr.esín díkë nga e káluara, do thonë ishte më mirë i vjetri, i riu s’më pëlqen, Peshoret i dua në kontákt me mua.

Bricjapi Do mèrrèn shumë me çështjet ekonomíke, do mèrrèn me ekonominë, me pùnë, por se ç’kanë një pròblèm në lídhje me kárrierën, vendimet që márrín nuk janë të sákta, pùnët  që zgjèdhin nuk janë të sákta dhe njerëzít që u japin premtime nuk e mbájnë fjalën.

Bricjapët të kenë kùjdès në fùshën e kárrierës dhe familjes. Por në dashùri do shkëlqejnë sepse Afërdita ëhstë në Vir.gjëreshë dhe sido që të jetë u jep madhështinë e një lídhje të bukur.

Demi është mirë në çështjet er.otíke, në lídhje me fèmíjët në márrëdhëniet pùnëkríjuese, por ka pròblème me pùnën dhe nga fùndi i muajt do ketë pròblème në çift, që dùhen parë me kùjdès. Por kemi një çlirim ekonomík, pas datës 10 do të shíkojnë mirë për zgjèdhjet që bëjnë me pùnën.

Shigjetari Kanë një muaj ant.agonist, Marsi është në Binjak është përballë shenjës së tyre, çfarëdo të vèndòsín Shigjetarët, të bëjnë gjëra më të mira, të tjerët do kenë një fazè kr.itíke ndáj tyre.

Shigjetarët do e ndíejnë këtë tènsíon dhe nuk do jenë të qetë kështu që do kríjojnë pròblème, në báshkëpùnime, por edhe në martesë. M.und të kenë pròblème në çift. Kjo  hëna e plòtë në Peshk, sjell një lájm të mirë familjar.

Gaforrja Mua s’më pëlqen muaji për Gaforret do i sugjeroja të kenë kùjdès me shèndètin, pùnën. Do kenë shumë pùnë. Fizíkisht dhe psík.ologjíkisht nuk e përballojnë dot pùnën. Janë në këtë pozícion për t’i përkëdhelur. Megjíthëse do kenë njerëz të afërt dhe lájme të mira e deri díku ndonjë gr.usht lekësh, por nuk i shíkoj në fazèn më të mirë.

Ujori Shkëlqejnë në fùshën e márrëdhënieve, kontákteve me jashtë, çështjet lí.gjore, udhëtimet. Marsi në Binjak u jep gjíthë hapësirën që kèrkojnë, por Mërkùri i kùndèrt në Peshore ja u tèrhèq pak atë euforinë e madhe, ose iniciativat  e mëdhá, jua anùlon pak në kohë, por kjo nuk do të thotë që ua elem.inon.

Do kenë lájm të mirë ekonomík në datën 10, sepse është hënë e re në Peshk, por kemi dhe një hënë të re shumë të bukur në Peshore në datën 24 që Ujorët do kenë lájme shumë të mira.

Peshqít Kanë Hënën e plòtë në shenjën e tyre, ta shijojnë romantizmin më në fùnd, Shtatori muaji më romantík për ta, por pastaj të kenë kùjdès në márrëdhëniet familjare dhe në kárrierë, aty ka ndrýshim shtëpie, vendi, pùne, rrëmujë  e madhe.

Por le ta shijojë këtë romantizmin e datës 10, pale çfarë ju sjell, çfarë situatash të këndshme dhe pastaj ata në atë rrëmujën e madhe që do bëjë Mërkùri në Peshore, sidomòs në çështjet ekonomíke, në márrëdhëniet ekonomíke që do kenë vo.nesa në pagesa në çështje të tjera të rèndësishme,

Vir.gjëresha E párá bukùri, shármë, martesa, fejesa, márrín fatin më të mirë të mùndshëm dhe ta sùndojnë apo ta shfrytëzojnë rastin. Eshte shenja me me fat dhe muaji i tyre me i mire nd.aj dhe ne kete kohe eshte mire qe te lene cdo gje dhe te marrin sa me shume nga b.egagia e jetes dhe e se tashmes.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments