Saturday, June 3, 2023
HomeGenelKy Shkurt, “bíngo” për lèk dhe vetem shèndèt te fòrte për këto...

Ky Shkurt, “bíngo” për lèk dhe vetem shèndèt te fòrte për këto 6 shènjat e bèkùára

Peshorja Këtë javë do të përqendroheni në finalizímin e çështjeje financiare të vonuar ose të bráktisur. Është e mùndur të angazhoheni me çështje që lídhen me párátë. Shtëpia juaj do të ketë situata që do të kríjojnë parehati të përkohshme emocionale.

Kjo ka të ngjárë të jetë për shkák të áktit se do të mèrrni lájme që do t’ju zhgènjejnë. Gjatë javës, do të dùhèt të bèni ndrýshime në tákimet, mbledhjet ose kontáktet e tjera të planifíkuara tashmë me njerëz nga vende të ndrýshme. Do të blini një dhùratë ose send të nèvojshëm për një fèmíjë ose një mbesë. Jini të durueshëm sepse ka ngjárje interesante dhe ndrýshime të paprítura që do vijnë.

Kjo do të jetë një javë e mirë për një udhëtim. Përgatituni. Shumë prèj tyre do të márrín ínfòrmacion të rèndësishëm nga lárg. Burrat do të kenë shpenzíme që lídhen me një të afërm të ngushtë. Ju dùhèt të vazhdoni të pùnoni shumë në planet tuaja personale. Gratë do të jenë në gjèndje të árríjnë shumë më tepër. Me shumë ambicie, dùhèt të lùftoni për árrítjet tuaja.

Akrepi Këtë javë ju dùhèt të organizoni më mirë planet tuaja që kanë të bëjnë me kárrierën ose biznesín. Mùnd të angazhoheni për të nënshkrùar një kòntrátë apo márrëveshje. Gjatë javës do të ketë vonesa ose pèngesa për të márrë párá nga pùna, nga një institucion shtètëror ose një bankë. Veprimet ose mòsveprimet e një të afërmi do të jenë shkák për shqètësim dhe tènsíon në familje.

Mos i detýroni njerëzít rreth jush të pranojnë gjíthçka që ju pëlqen. Shmangni dhënien e premtimeve të paplòtësuara. Kini kùjdès në márrëdhënien tuaj me njerëzít që jetojnë pranë jush. Në përgjíthësi do të keni një javë të favorshme për të hármonizuar një márrëdhënie të ndërprèrë.

Do të ishte një ide e mirë për të kèrkuar fálje për gábímet ose fyerjet e káluara. Burrat do të kenë një sháns apo fat të paprítur. Gratë do të presín zhvillimin e ngjárjeve që tashmë kanë fílluar, pa márrë pjesë áktive në to.

Shigjetari Këtë javë do të përjètoni ngjárje që do t’ju mbùshin me optimizèm për të ardhmen. Do të mèrrni oferta të ndrýshme dhe do të keni mùndësi për të realizuar shánse të reja e të favorshme që do t’ju vijnë. Disa nga prítshmëritë tuaja për këtë javë do të lídhen me një tákim, bisedë apo mbledhje të rèndësishme. Do të keni biseda me të afërmit ose veprime të veçánta të një natyre financiare.

Ngjarjet e paprítura këtë javë do të hapin mùndësi të reja për ju. Do të diskutoni ose mèrrni vendime në lídhje me strehimin áktual apo të ardhshëm. Një ngjárje specifíke këtë javë do t’ju provokojë për veprime të tilla. Gratë Shigjetar do të kalojnë nëpër një javë të rèndësishme familjare me nèvojën për zgjídhje që do të ndrýshojnë mënyrën e jetesës ose márrëdhëniet personale. Burrat do të jenë të kùjdèsshëm për njohjet dhe kontáktet e tyre të reja.

Bricjapi Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, kjo javë do të jetë një kohë për të rivlerësuar veprimet dhe árrítjet tuaja deri më tani. Bisedoni me njerëz që janë të rèndësishëm për planet dhe qèllimet tuaja dhe mòs i nèglízhoni mendimet ose këshillat e tyre.

Gjatë javës do të përjètoni ngjárje të ndrýshme të këndshme lídhùr me një fèmíjë. Në disa raste, ato mùnd të kèrkojnë blerjen e një dhùrate ose të páráve të tjera. Në vendin tuaj të pùnës gjatë këtyre shtatë ditëve prèsioni do të jetë më i madh. Ju me shumë gjasa do ta keni të vèshtírë të kòntròlloni ngjárjet ose emocionet e kolegëve, klientëve apo menaxherëve tuaj. Mùndohuni të përjètoni çdo situatë me një sháka dhe buzèqeshje, por shmángni shfaqjen e sarkazmës ose shákave të papërshtatshme.

Kjo javë do të kontribuojë disi në zhvillimin e márrëdhënieve tuaja miqësore. Njohuritë do të kenë ndíkim në vendimet që do të bèni gjatë kësáj periudhe. Burrat do të jenë optimistë për jetën e tyre të dashùrisë. Gratë do të jenë të kënaqura me lájme nga një vend tjetër ose do të shijojnë një udhëtim të këndshëm dhe të paharrueshëm.

Ujori Ko javë do të jetë e suksesshme për ju në shumë mënyra. Natyrisht, gjíthçka do të váret edhe nga pùna e bërë deri më tani ose nga rezùltatet e árrítura. Kjo do të jetë një javë e mirë për zhvillimin e kontákteve personale ose profesionale, krýesisht me gratë.

Për shumë njerëz, java sjell párá të paprítura ose një mùndësi të re për të ardhùra shtesë. Do të jetë e rèndësishme që të keni tákime romantíke, korrespondencë dhe kontákte virtuale me njerëz nga qytete dhe vende të ndrýshme. Do të planifíkoni një tákim të ardhshëm ose ngjárje tjetër interesante në lídhje me partnerin tuaj íntím.

Shmangni akumùlimin e tènsíonit në një udhëtim të ardhshëm. Mos u lòdhni psíkologjíkisht për ngjárjet që lídhen me njerëz nga vende të tjera. Pranoni se gjíthçka do të zhvillohèt në mënyrën më të mirë për ju, pavárësisht nga shqètësimet tuaja. Është e mùndur të fílloni veprime konkrete në këtë plan. Kjo do të jetë një javë e mirë për biznes apo pùnë nga shtëpia.

Mùnd t’ju dùhèt të mèrrni një vendim në lídhje me pronën e familjes, tokën dhe të tjera. Gratë do të tríshtohen nga një ftesë e rèfùzuar. Burrat do të shpenzojnë më shumë kohë dùke zhvilluar një márrëdhënie miqësore me një grua.

Peshqít Do të keni më shumë shpenzíme sesa e kishít planifíkuar. Financiarisht do të përjètoni një periudhë jostabiliteti dhe tènsíoni. Këto ngjárje do të jenë të natyrës së përkohshme. Përfaqësuesit e sèksit të kùndèrt mùnd të përpiqen t`ju manipùlojnë apo të fshèhin ndonjë të vërtetë.

Do të jetë e rèndësishme që të mòs e lejoni një veprim të tillë nga ana juaj, përndrýshe do të jeni gati për pásoja të pakëndshme. Java páráshíkon ngjárje të ndrýshme që lídhen me zhvillimin e një pròblèmi shèndètësor për një person që është i afërmi ose míku juaj.

Marrëdhënia juaj me díkë në rrethin e miqve do të jetë pròblèmatíke ose e ngopur me shumë emocione nègátive. Gjatë gjíthë javës ju do të përjètoni momente të këndshme apo të pakëndshme. Gratë do të dùhèt të kùjdèsen seriozísht për shèndètin e tyre ose për një person të afërt me ta. Jo të gjítha tákimet këtë javë do të jenë të këndshme, por ato patjetër do të jenë të nèvojshme. Burrat mùnd të hùmbásín párá ose diçka që nuk është aq e shtrènjtë, por që ka vlerë të veçántë për ta.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments