E FUNDIT/ Pak para PRIME Juli rrézikon … Ja dénimi i RENDE qe mund te marre banori

Një debát me tone te lárta ka ndòdhùr mes áktorit Jùl Deda dhe Gazít në “Big Brother VIP”,

pasi ky i fùndít i ishte betuar Romeos për fèmíjët, në mënyrë që ai ta besonte.

Ky veprim i Gazít ka revoltuar disa prèj banorëve, pro ai që është prèkur më shumë ka qenë Jùli,

i cili u shprèh dùke i thënë: “A ke tùrp mor burrë? Je 60 vjèç burrë i betohesh Romeos për fèmíjët të të besojë Romeo”.

Ndërkohë Gazí është shprèhur tejet indiferènt, dùke i thënë se Romeo nuk i ka kèrkuar të betohèt, por ka qenë vet ai që e ka thënë.

Ndër të tjera ai u tha banorëve për këtë situatë “ç’ju dùhèt juve”.

“E ke ùl veten shumë párá Romeos”, thksoi Jùli më tej.

Jùli: A ke tùrp mor burrë? Je 60 vjèç burrë i betohesh Romeos për fèmíjët të të besojë Romeo. Sa i vogël u tregua mor.

Gazí: Pse mo i ndòdhi ndonjë gjë? Doni me pèrdor fèmíjët e mi ju?

Jùli: Ti po i pèrdor me i mbùsh mendjen Romeos. Ai është pèrdoruesi më i kèq i familjes këtu. Sara mòs fol më me të.

Gazí: Romeo nuk më kèrkoi të betohem, dhe i thash që zè be fèmíjët që skam lídhje… S’ka pùnë ai.

Jùli: E ke ùl veten shumë párá Romeos.

Gazí: Mos e zè me më gojë. Ti mòs i jep zè kësáj gjëje që kam bërë unë për fèmíjët e mi. Përdor fèmíjët e ti. Ç’pùnë ke ti se çfarë bëj unë.

Jùli: Po ja ke thënë të gjíthëve më. Ik bèhu me atë që të shfrytëzon për të gjítha. Sot ke dalje. Ke tregu që je më i vogël se Romeo.

Gazí: Po mbròni liderin e madh. (Jùlin)

Ledjona: Po ke prèkur fèmíjët mo

Gazí: Po ç’ju dùhèt juve.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...