Shume zárfa me lèke do ti marrín ne kete Tetor, 3 shènját qe do kápín sùrpriza ekonomike

Nuk duhet te cuditeni aspak sepse muaji Tetor, do të ketë sipas yjeve shumë surpriza, ekonomíke për disa shenja. Tre më me fat në zòdíak do të shohin të ardhùrat e tyre të rriten dhe xhepat e tyre të “fr yhen” me párá. Le xoni më poshtë se cilët janë ato që do të kenë fat kët muaj për të bërë atë që duan.

Dashi ka 5 yje ne lidhje me te mirat qe do ti vijne. Fati që ka nisur disa muaj më parë siç e kemi thënë tashmë është veçánërisht i favorshëm për financat tuaja. Përpjekjet dhe pùna juaj e palòdhùr tani do të fíllojnë të japin fryte, ndáj përgatituni për një sukses të madh financiar që ka fílluar në shtator dhe do të zgjasë deri në fùnd të tetorit. Të páktën deri atëherë jeni të favorizuar ástròlògjíkisht në këtë fùshë. Nga atje, váret nga lèvízjet, strategjítë dhe planifíkimi juaj.

Nga data 10 tetor e në vazhdim, Jupiteri në veçánti, planeti i zgjerimit do të jetë në shenjën tuaj të zòdíakut dhe kështu do t’ju ndíhmojë të árríni atë që keni në mendje. Kështu që nga mesi i muajit e në vazhdim i keni të gjítha mùndësitë për të fituar párá. Nëse keni menduar të investoni tani është koha.

Luani merr 4 yje dhe 2 shperblime kete muaj. Edhe ju njerez te luanit jeni në listën e shenjave me fat që do të mèrrni párá. Në ákt, “çelësi” i suksesit tuaj financiar do të jenë báshkëpùnimet e reja që do të vijnë së shpèjti. Deri në datën 10 Tetor, veçánërisht njerezit e dekadës së 1-rë, do të shihni që ju vijnë mùndësi që do të premtojnë fitime të mènjèhershme.

Gjithsesi kah fùndi i muajit dùhèt të bèni pak kùjdès që të mòs hùmbisni brènda një nate atë që do të nxirrni më parë! Në përgjíthësi, periudhá nga data 12 deri në 28 tetor është shumë e favorshme për ju dhe me çfarë lèvízjesh të drejta do të dilni fitimtarë në financat tuaja!

Peshqít, Ju e mirëprítni kete jave tetori plòt shpresë dhe optimist dhe keni besim se jeta juaj do të hyjë në një rrjèdhë shumë më të favorshme tani e tutje! E vërteta është se kjo fòrcë e brèndshme që keni gjatë kësáj kohe, do t’ju mbështesë ndjèshëm dhe do t’ju bëjë të ecni përpárá me guxim dhe të árríni gjëra të rèndësishme. Nga data 22 tetor deri më 28 ju jeni shumë të favorshëm në sektorin financiar dhe do të shihni që jeta juaj të hyjë në një rrjèdhë të re dhe financat tuaja të kenë një trajektore shumë më të qetë dhe në rritje!

Jupiteri është në shenjën tuaj të zòdíakut që nga fíllimi i vitit dhe do të qëndrojë aty deri më 10 tetor dhe kjo do t’ju ndíhmojë shumë në planet tuaja. Fáktori i fatit është në anën tuaj dhe rrethanat ju favorizojnë që pas një kohe të ndjeni se disa gjëra në jetën tuaj jepen më bujarisht.

Leave a Reply