Thursday, June 1, 2023
HomeGenelSot ne dárkè bèjèni pa fjètur, ju sjèll lèk dhe ju zgjídh...

Sot ne dárkè bèjèni pa fjètur, ju sjèll lèk dhe ju zgjídh nga hállet, ja si bèhèt

Duke párë faktin se 2021 na la me një bárrë të rèndè hállesh, thuhet se nuk është aspak mirë që në 2022 të márrím hùa, ndáj dhe këshilla më e mirë për të gjíthë është të punojmë sa më shumë dhe sa më fòrt. Por, në disa ráste edhe pse ne jemi të mòtívùar dhe punojmë me orare të tej-zgjátura, sèrsish nuk árríjmë dot të kèmi lèk.

Dhe jo më kòt línd pyetja se përse nuk kèmi fat tek fínáncat tona?Pikërisht për këtë temë, do të flásë edhe ártíkulli i sotëm, i cili do t’ju trègòjë një metòdë shumë popullore se si ju të tèrhíqni fatin drejt jush dhe të bèni lèk më shumë.

Edhe ata që nuk bèsòjnë në këto mètoda, kur e kánë pròvuar kanë dèklarùar se në një mënyrë të shpèjtë bèsimi i tyre është fòrcùar pasi fati u ka ndrýshùar.

Kùjdes! Nëse ju mèndòni se këto mètòda janë thjèsht një hùmbje kohe, atëhèrë mòs e pròvòni këtë metodë, pasi nëse në mèndjen dhe shpirtin tuaj nuk ka bèsím, atëhèrë ásgjë në jetë nuk do të fùnksíonòjë.

Si të kápni një fat më të mirë kur bèhet fjalë për të fítùar lèk më shumë?Është díçka që ju mùnd ta bèni shumë lehtë në shtëpi pasi të gjíthë përbèrèsit janë në shtëpinë tuaj. Sot pási të ketë káluar ora 00:00 dhe pa shkùar ende ora 01:00 ju dùhet që të mèrrni si fíllim një kavanoz qèlqí i cili të jetë transparent dhe pa asnjë ngjýrë.

Brenda në këtë kávánoz ju dùhet që të hídhni 3 mònedha hekùri dhe 1 copë lèku prej letre nuk ka rèndèsi se çfarë shume që ai është. Më pás, ju dùhet që sërish brènda në kávanoz të shtòni 1 thèlpí të qèrùar hudhre dhe 5 copa të gjethes së thátë të dafinës.

Gjíthashtu ju dùhet që të shtoni edhe brènda edhe 1 lugë çaji me sheqer dhe me pas te v.endosni nje g.ershere poshte jastekut qe ju f.lini. Hudhra është fatsjèllësi më i fùqíshëm, ndërsa 5 gjèthet e dafinës símbòlizojnë të 5 portat e fatit që dùhet të hápen për t’u afrùar fati më pranë jush.

Sheqeri símbòlizon ëmbëlsínë që të fùtet në jètèn tuaj dhe që ta bèjë të ardhmen më të ëmbël ndersa g.ershera ju p.ret b.orxhet. Të gjítha këto sende fatsjèllëse do të jápin fùqínë e tyre tek lèkët që ju kèni fùtùr në kavanoz.

Dhe në fùnd kávánozin sot vèndòseni pòshtë krevatit në dhomën tuaj të gjùmit. Párá se të flíni ndízni një qírí me ngjyrë të bardhë ose jeshile (nëse nuk i kèni këto ngjyra, këtë metodë bèjeni kur të kèni márrë qírí të bardhë ose të gjelbër).

Qíríun është mirë që ta vèndòsni në dritaren tuaj të dhòmës së gjumit në mènyrë që të jètë në praninë e dritës së hënës ose që të kètë hápèsirë që ku të dùket qíellí.

Në mëngjes nuk prítet të ndòdhín mrèkùlli, por me këtë metodë shumë shpèjt portat e fatit të mbárë do të hápen për ju dhe pránë jush do të ketë më shumë bèrèqèt dhe lèkù do t’ju ngjísë më shumë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments