Thursday, June 1, 2023
HomeGenelSot në darkë mbùloheni nga një "stùhi me lèk", 4 shènjat që...

Sot në darkë mbùloheni nga një “stùhi me lèk”, 4 shènjat që mbùshin xhèpat nga sot

Shenjë për shenjë, Hòròskopi zbùlon se kanë fatin 12 shenjat e zòdíakut.Gjithashtu dùhèt të themi që yjet janë një nga simbolet e shumta të kësáj.

Dashi Për shk.ak të tránzítit të shumë planeteve në shenjën e Bricjapit, këtë vjeshte do të jeni shumë të lo.dhùr dhe të str.esuar nga ritmet e pùnës plòt te.nsion. Kështu që dùhèt të relaksoheni dhe ta kaloni kohën tuaj në shoqërinë e disa njerëzve të dashur, me të cilët ndiheni plòtësisht të qetë. Mërkùri ju ndíhmon që të përb.alloni me frymën e dùhur çdo të paprítur. Çdo gjë është e m.undur në tetor dhe madje mùnd të f.alni edhe díkë që ju ka dë.mtuar.

Demi Planetet në Bricjap këtë vit ju bëjnë që të jètoni shumë intensivisht anën shpirtërore. Për ju nuk është e mja.ftueshme vetëm dreka e zakonshme me të afërmit: ju dùhèt të luteni ose të meditoni për kuptimin më të thèllë të kësáj kohe.

Me Marsín dhe Jupiterin në një aspekt disonant, nuk është e thënë që të gjíthë t’iu ndj.ekin ju, por dùhèt të jeni të gatshëm të ecni në rrugën tuaj dùke sfi.duar gjy.kimin kr.itík dhe të r.ëndë të personave të dashur. Idealja për ju do të ishte të udhëtoni!

Per binjaket mùnd të jenë një m.undësi e mirë për të bërë një llògari të jetës tuaj dhe për të vèndòsur çfarë doni të ndòdhë përsëri për ta bërë jetën tuaj më të bukur dhe emocionuese. Me Mërkùrin kùndèr, do të ishte më mirë të mòs mbështètesh shumë në mendje, gjë që mùnd të jetë mas.htruese. Planetet tek Bricjapi mùnd të të lídhin me disa njerëz që kanë të bëjnë me të káluarën tuaj:  në ákt mùnd të jetë një pretekst për të rifílluar dialogun me ju. për shenjën:

Gaforrja mòs u de.kurajoni nëse márrëdhëniet me disa njerëz janë pr.ishur në periudhën e fùndít: engjëjt  mùnd të bëjnë mrekùlli dhe ju gjíthashtu keni fatin për të shijuar një aspekt shumë të mirë nga Jupiteri.Edhe këtë vit, Marsi bekon  ju dhe ju fton të jètoni këtë ditë me entuzíazèm dhe vitalitet të madh, dùke tèrh.equr në botën tuaj emocionale njerëzít që ju i doni shumë. I lini mënjanë pro.blemet sentimentale dhe përp.iquni të përballoni çdo sf.idë me një buzèqeshje të madhe! për shenjën:

Luani këtë vjeshte mùnd të jenë edhe më të mira nëse kalohen në shoqërinë e fèmíjëve të lumtur dhe të qeshur. Marsi dhe Jupiteri në aspektin disonant mùnd të kríjojnë pak konf.uzíon në familje dhe të shka.tërrojnë atë hármoni që do të dùhej për të kríjuar atmòsferën mag.jíke që dëshíròni. Mùndohuni të rez.istoni dhe të udhëh.iqeni nga paqja dhe gëzími që janë tipíke për ju. Mos u bèni shumë të përpíktë dhe kr.itík me njerëzít që iu rrethojnë. për shenjën:

Vír.gjèrèsha Planetet në Bricjap këtë vit ju bëjnë të jètoni  me intensitet të veçántë. Dritat  ju japin një ndjesi të mirë.Ju jeni edhe më bujar se zakonisht dhe doni që t’i p.risni të dashùrit tuaj me shumë ndjena, nëpërmjet të cilave do të trègòni të gjíthë dashamirësínë tuaj. Të papríturat mùnd t’iu vijnë vetëm nga Mërkùri dhe madje edhe pro.bleme që mùnd të bëjnë të ndr.yshoni programin në momentin e fùndít.për shenjën:

Peshorja Ideja për të káluar gezímet tuaja të  në shoqërinë e të afërmve, si gjíthmonë, nuk të entuzíazmon dhe këtë vit mùnd ta ndjeni edhe më të f.ortë nèvojën për të shp.ëtuar. Bëni llògaritë tuaja mirë dhe nëse Marsi nuk përfs.hin shumë shp.enzíme, organizoni diçka alternative në shoqërinë e disa njerëzve të dashur. Sig.urohuni që të k.apni më të mirën që jeta mùnd t’iu ofrojnë. Urimet e një personi, me të cilin ju nuk keni folur prèj kohësh mùnd t’iu befasojnë shumë.

Akrepat me Marsín dhe Jupiterin në anën tuaj ju mùnd të kaloni një fùndjave fantastíke, plòt pas.ion dhe entuzíazèm, gëzím dhe vitalitet, alegri dhe entuzíazèm.Jeni të lumtur që kaloni pùshimet tuaja me të dashùrit tuaj dhe jeni gati për të lèvízur dhe për të udhëtuar tek díkush që jèton lárg jush. Planetet tek Bricjapi ju bëjnë hip.eráktiv, si dhe ju bëjnë të kaloni shumë kohë në telefon: videoth.irrjèt tuaja mùnd të bëjnë shumë njerëz të lumtur!Fundjava  për shenjën:

Shígjetari mërkùri në shenjën tuaj ju bèn të jètoni  me fr.ymën e fèmíjëve, me të njëjtën habi, të njëjtin entuzíazèm dhe të njëjtën fantazí! Ju i keni vënë vetes qèllim që të jeni më práktík dhe konkret dhe planetet tek Bricjapi mùnd t’iu ndíhmojnë që të jeni më objektiv sidomòs në lídhje me menaxhimin e p.arave tuaja. Jupiteri ju kujton rèndësínë e kùjdèsit për njerëzít më të d.obët dhe më të vu.ajtur: altruizmi juaj mùnd të bèhèt një shembùll i mirë për shoqërinë!

Brícjapi gjíthmonë ju jep humor të mirë dhe këtë vit Venusi në shenjën tuaj mùnd t’iu bëjë edhe më romantík dhe emocionues. Yjet ju sugjerojnë që t’i kaloni këto ditë feste me personin që doni, që të keni momente uníke dhe të veçánta.Atmòsfera e  mùnd të bëjë báshkë edhe dashùritë më të vë.shtira. Jupiteri dhe Marsi gjíthashtu ju kujtojnë që të mòs lini pas dore miqtë tuaj, të cilët duan të festojnë dhe shijojnë me ju ndonjë gëzím dhe sukses. për shenjën:

Ujori Shqe.tësimet e pùnës këtë vit do t’ju shoqërojë edhe gjatë  të dhe kështu që mùnd t’iu shohim të zh.ytur në mendime në një cep të dhomës.Sidoqoftë, Marsi dhe Jupiteri në një aspekt disonant mùnd t’iu kthejnë tek ma.gjía e  dhe Hëna në Peshqít mùnd ta bëjë realitetin tuaj më të ëmbël dhe mag.jík se sa mendoni. Venusi sugjeron që ta lejoni veten të përkëdheleni nga njerëzít e dashur: mòs kini fri.kë të trègòni bris.htësínë tuaj.

Peshqít Me Hënën në anën tuaj, mùnd të jenë më mag.jíke sesa i kishít imágjínuar! Ëndrrat e tua mùnd të bèhen realitet píkërisht këtë ditë. Intuita juaj mùnd të jetë prof.etíke dhe ndjèshmëria ju bèn të përshtateni në mënyrë të përkrýer me njerëzít që doni.Marsi dhe Jupiteri në mënyrë të shkëlqyer ju garantojnë një formë të mrekùllueshme fizíke. Planetet në Bricjap ju kujtojnë që të rezervoni një pjesë të vogël të ditës për miqtë tuaj të dashur.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments