Sot në darkë ne oren 23:11, ùrgjènt shprèh një dëshirë! Ja arsyeja pse dùhèt bërë

Shumica prèj nesh kanë shumë dëshira në kokën e tyre dhe prèsín me pa-dùrim që t’u realizohen. Ato dëshira lídhen me mirëqènien familjare, me të ardhmen e familjes dhe fèmíjëve. Me lèkët, me dashùrinë dhe shumë e shumë dëshira të tjera që vetëm shpirti juaj mùnd t’i dëshirojë me shumë zjárr.

Por, a ju janë realizuar dëshirat tuaja deri më sot? Ose të páktën disa prèj tyre. Në kohët e lashta thuhej se nëse ju keni një dëshirë të madhe por nëse ajo nuk po realizohèt, ka shumë arsye, por një prèj arsyeve më të mëdhá është se ju dùhèt të kríjoni një lídhje mes jush dhe Universit.

Ose, e thënë më qártë ju dùhèt t’i dërgoni disa sínjale Universit se ju besoni në fòrcat tuaja dhe dëshíròni që dëshirën tuaj më të madhe t’ua bëjë realitet pasi një nga ëndrrat tona më të mëdhá është të realizojmë planet tona të së ardhmes.

Si mùnd të fòrconi dëshirën tuaj për tu bërë realitet e dini këtë sèkret? Në shumicën e besimeve në mbárë botën thuhèt se sa herë që njerëzít të shohin orën 11:11 dùhèt me çdo kusht që të shprèhin një dëshirë shumë të madhe, ose më mirë dëshirën e tyre që kèrkojnë të bëjnë realitet sa më parë.

Sipas shumë studimeve që lídhen me ástròlògjínë thuhèt se në orën 11:11 ju i dërgoni një mesazh shumë të fùqíshëm Universit i cili lídh 4 numra “1” së báshkù dhe kjo do të thotë se ju i dërgoni një lájm që shpirti juaj ka një dëshirë të madhe që kèrkon t’i plòtësohèt.

Shumë besime të tjera thonë se në lashtësi mendohej dhe besohej se ora 11:11 përkon me zbrítjen e engjëjve në tokë dhe ata janë të dërguar dhe lájmëtarë të universit për të bekuar jetët tona.

Çfarë dùhèt të bèni ju sot kur të shkòjë ora 11:11 në darkë? Atëherë, me sígùri ju jeni një person që keni shumë dëshira në jetën tuaj. Sot është shumë e rèndësishme që të mèrrni një laps dhe letër dhe të shkruani dëshirën tuaj më ùrgjènte atë që kèrkoni që t’u plòtësohèt sa më parë.

Gjithashtu në letër shkruani jo vetëm dëshirën tuaj më të madhe, por edhe fjalët e mëposhtme: “Univers, me mesazhin e fùqíshëm të orës 11:11 po të kèrkoj nga thèllësia më e madhe e zèmrës dhe me besim të plòtë që të më ndíhmòsh të realizoj dëshirën time. Faleminderit Univers”.

K.ËSHILLË, Mos hárròni, ju dùhèt ta shprèhni dëshirën tuaj në orën 11:11 dhe më pas ta shkruani në letër së báshkù me mesazhin për Universín. Letrën vèndòseni sot në dritarèn e dhomës tuaj ku të jetë në kontákt me ndriçimin e dritës së Hënës pasi Hëna do t’i shtojë fùqí për të realizuar atë që kèrkon shpirti juaj. Ajo është një orë e mirë, një orar engjëllor, orari i së vërtetës së plòtësimit të dëshirës tuaj.

Leave a Comment