Monday, October 2, 2023
HomeGenelSot në dárkè orën 21 bèje gáti shtëpínë, do të ndòdhë gjatë...

Sot në dárkè orën 21 bèje gáti shtëpínë, do të ndòdhë gjatë mèsnatës

Që nga kohërat e hershme, rítùálet janë praktikuar për të tèrhèqur pára dhe fat të mbarë në jetën e burrave dhe grave. Ndjekja e pásùrisë dhe fatit të mirë gjithmonë ka tèrhèqur vëmendje të madhe nga besimet popullore. Në fakt, sipas mendimit të popullit, pasja e pásùrisë materiale garanton një të ardhme më harmonike dhe të begatë

Por jo të gjithë janë të bekuar me fat në jetën e tyre, kështu që ata përpíqèn ta gjejnë fatin me rítùále. Ata që besojnë në aftësinë sùpèrstíciòze të disa praktikave dhe i i vënë këto praktika në veprim, me shpresën për të sígùrùar një të ardhme më të begatë.

Për t’i bërë ýjet dhe jetën tuaj me fat dhe që të shkëlqejnë, mùnd të provoni rítùále që mùnd të sjellin mirëqenien dhe prosperitetin.Rítùalet për të sjellë më shumë párá dhe prosperitet në jetën tuaj.

- Advertisement -

KËSHILLA E PARË – Shkruaj dëshirat, Merr një letër dhe një lajm dhe aty shkruaj se çfarë dëshiron nga kjo jetë. Për shembull, Dua që të lírohem sa më parë nga bòrxhet. Ose mùnd të shkruani që dëshironi më shumë páqe dhe dashuri në familjet tuaja, ose më shumë shëndet të fòrtë.

Por, e rëndësishme është që në letër të shkruani atë që kërkoni me gjithë shpirt dhe ato që i mùngòjnë jetës tuaj për ta plotësuar. Më pas atë letër vendoseni diku në shtëpi dhe vazhdoni me pjesën tjetër të rítùalit.

KËSHILLA E DYTË – Përdorni sheqerin, Merrni një fílxhán kafeje (bòsh) dhe brenda tij hídhni sheqer. Më pas këtë fílxhán vendoseni afër letrës tuaj ku keni shkruar dëshirat dhe ëndrrat tuaja. Sheqeri është mjeti që ëmbëlson jetën dhe garanton prosperitet ndáj dhe sheqeri do t’i sjellë më shumë fùqí plotësuese ëndrrave tuaja.

- Advertisement -

KËSHILLA E TRETË – Merrni mònedha, Merrni një tjetër fílxhán bòsh kafeje dhe brenda tij hídhni disa mònedha të vogla (si 100 lèksha, 200 lèksha…ose lèk të hùaj nëse jetoni jashtë Shqipërisë). Më pas edhe këtë fílxhán të mbùshur me mònedhat vendoseni afër letrës me dëshirat dhe afër fílxhánit të mbùshur me sheqer.

KËSHILLA E KATËRT – Përdor orizin dhe qírinj, Më sipër ju bëtë rítùalin se si të afroni më shumë fat dhe prosperitet në jetën tuaj ndáj dhe përdorët listën e dëshirave, sheqerin dhe mònedhat.

Tashmë, është koha që ju t’i hapni dýert fatit të mirë por më parë ju duhet të lárgòni sa më shpejt energjinë nègátive që mùnd të jetë rreth ju. Për ta bërë këtë, ju duhet të bëni rítùalin e hèqjes së energjisë nègative me anë të qírinjve dhe orizit.

Merrni më parë, 2 qírínj të bardhë, 6 lugë gjelle me oriz të bardhë.

Vazhdoni më pas duke e bërë kështu rítùalin, Merrni një gotë uji (bòsh) dhe brenda hídhni të gjithë orizin që përmendëm më sipër (6 lugë gjelle). Afër gotës së ujit të mbùshur me oriz, ju ndízni 2 qírínjtë e bardhë dhe i lini deri sa të dígjen plotësisht.

Sapo qírínjtë të jenë fíkur e gjithë energjia nègátive në shtëpi do të jetë lárgùar. Të gjitha këto rítùale fati dhe prosperiteti duhet që t’i bëni sot, ose nesër pa shkuar ora 9 e mbrèmjes.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments