Saturday, September 30, 2023
HomeGenelSòt pás orës 12 këto shènja të bèjnè gati shtèpínè, do i...

Sòt pás orës 12 këto shènja të bèjnè gati shtèpínè, do i prèkë gjátë gjùmít

Të bèkuar jeni ju të Dáshít që, sápo kèni dálë nga një Hënë e Plòtë shumë pozítive dhe ndíhèni më të kènáqur se kùrrë! Mùnd të bèni një márrëvèshje shumë të rèndèsishme me një klíent apo báshkëpùnëtor që do të thòtë shùmë për ju.

Hëna e Re e fíllimit te korríkùt është në Dash, një dhùrátë nga uníversi për ditèlíndjen tuaj. Nëse kèni në plan të nísní një bíznes të ri apo një márrëdhènie, Marsín do ta kèni në anën tuaj. Një nga ditët më të mira të mùajit do të jètë 15. Dítën tjetër, 16, pláneti Mársi do të jètë në sínkròn të plòtë me planetin e fátit të mirë.

Një ditë shumë e mirë për të dhènë fjálime, për të prèzantùar apo për të fírmòsur një kòntratë do të jètë 17 e ketij muaji. Fínáncát kèrkojnë vèmèndje aty nga data 26 pasi mùnd të përballeni me shpènzíme të páprítura.

- Advertisement -

Në vèndín e dytë të bèkùar jèni edhe ju të dáshùr Dèma, qè gjátë ketij muaji veror do të ndjèni nèvòjën për të qèndrùar vetëm dhe për të pùshùar. Puna ju ka márrë shumë kohë dhe energjí, prándáj kùshtòjini vèmèndje gjumit. Nëse kèni pátur pròblème me shèndètin mèndor dhe ánkthín, kèrkoni ndíhmë tek një tèrápíst.

Së fùndmi kèni shpènzùar më shumë párá nga ç’duhet, por mos u shqètësòni sepse pròjekti për të cilin ju folëm do t’ju shpèrblèjë shumë bùjarísht. 15 si dáte do të jètë një ditë shumë e mírë për të prèzantùar diçka, të jeni të sígùrtë që do të líni përshtýpjè të mirë.

Një mùndësi tjetër është se mùnd të dègjoni një lájm sùrprizùes për një nga pjèsëtárët e fámíljes. Mùnd të kenë nèvòjë për ndíhmèn tuaj dhe ju do t’jua jèpní.

- Advertisement -

Edhe me fát janë Bínjákët sepse ti gáti për të hýrë në një nga muajt më të rèndèsishëm të kárríerès tënde. Shumë plánete do të jenë në fávòrin tënd dhe do të ndíhmòjnë që emri yt të fùqízohet edhe më gjatë muajit. Keni dy ditë që bèni mirë t’i shènoni në kálendar: 15 dhe 16 te muajit kòrrík. Jánë ditët më të míra të muajit për ju!

Energjínë dhe fòrcèn dùhet ta rùáni për ditët e fùndit. Sígùrohùni të bèni aktivitet fízík pasi është shumë e rèndèsishme të jeni në gjèndje të mirë dhe të rùhèni nga vírùsí.

Shenjë me fát edhe Gáforrja që, vitet e fùndit kanë qènë gòxha sfídùesè përsa i pèrket një lídhjeje të ngùshtè tuajën, por gjërat kanë ndrýshùar në mënyrë drámátike. Gjíthsesi, ky vit është fátsjèllës për ju për sa i pèrkèt spònsòrave dhe báshkëpùnëtòrëve. Bánkát janë gáti t’ju shtròjnè tápètin e kùq.

Një mòmènt i rèndèsishèm është ai i 11 te kòrríkut, kur Díèlli dhe Hëna e Re do t’i báshkòhen Afërditës në shtëpínë tuaj të ndèrímeve, çmímève dhe arrítjeve. Dátat 12-16 do të jènë thèlbësòre për prògresín tuaj.

Hëna e Re tek Dáshi do të jètë në një pòzícion fántástik dhe do t’ju sjèllë ndíhmèn që ju dùhet nga një njeri i rèndèsishèm i cili do të dòjë të qèndròjë anònim ose të mbájë një dístáncë të caktuar.

Hëna e Mbáre e dates 26 është një dátë që do të nxjèrrë na pah disa të vèrteta rreth lídhjès suaj aktùale. Mùnd të jeni në një márrëdhènie prej kohësh, por hèzítoni të mártòheni pasi ndònëse s’e kùptoni pse, zèmrá ju thotë se nuk është gáti për një pèrfshírje.

Do t’i víni gjèrat nën kòntròll dhe do të gjèni zgjídhje për çdo sítùatë të vèshtírë. Kur Marsi të hýjë në Gáfòrre nga 23 kòrríku deri në 11 shtátor, për jù nís një cíkël i ri.

Sa për të líndurít si Luan, me fíllimín e muajit, dùket se dòni sèriozísht të bèni një udhëtim jáshtë qytetit. Dèshíra për të parë njerëz dhe vènde të reja do të shtòhet pasi Hëna e re të shfáqèt në Dásh më 11.

Hëna e mbáre që do të víjë më 26 do të sjèllë lájme të páprítura dhe shqètèsùesè për pothùájse të gjíthë nga çdo shenjë sepse kjo Hënë e plòtë do të márrë një kùndërshtím të drèjtpërdrèjtë nga Uráni i bèfásíshëm.

Jùpíteri, dhùrùesi i dhùrátave dhe fátit, i pozíciònuar në sèktorin e partneritetit, do të jètë i áftë t’ju òfròjë fat, nëse e kèrkòni. Do të víjë në minùtën e fùndit, pikèrisht atëhèrë kur ju nèvòjitet më shumë. Trègòhuni më práktikë, mbi të gjítha, pasi Sátùrni po ju kèrkon të jèni reálist dhe të mèrrni pèrgjègjësi shtèsè.

Dhe për ta mbyllur me Vírgjèrèshën që në muajin e ngròhte te tanishem, do tè jèni në krýe të lòjës. Sapo kèni ardhùr përmès Hënës së plòtë të 28-të, kur mùnd të kèni márrë një ngrítje që mùnd ta kèni kèrkùar më párë.

Hëna e re do të ndríçòjë shtëpinë e tetë të páráve të njèrëzve të tjerë dhe táksát bíèn në këtë shtëpí. Yjet po vèzùllojnë me shkèlqím, kështu që mùnd të jèni të kènaqùr kur të mèsòni se keni págùar tashmë të gjítha táksát që kèni bòrxh. Pròjektet e reja do të víjnë vázhdímisht, dhe me ta, rrjèdha e punës dhe páráve do të vázhdòjë të víjë drejt jùsh.

Mùnd të dèshíròni të udhètoni në fùnd të muajit, por Hëna e plòtë do të jètë e páqèndrùeshme, duke sjèllë vèshtírèsi të páprítura, kjo nuk do të jètë koha e dùhùr për të pákètuar dhe për t’u lárgùar.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments