Monday, October 2, 2023
HomeGenelSot ùrgjèntisht vèndos një gërshërë të hápur pòshtë krevatit! Ja arsyeja përse

Sot ùrgjèntisht vèndos një gërshërë të hápur pòshtë krevatit! Ja arsyeja përse

Të gjithë dùam që shtëpia jonë të jetë gjíthmonë e mbùshur me energji pozitive. Dhe një pálë gërshërë të hápura nën dýshek mùnd të ndihmojnë.

ritual shumë i láshtë líndi në Amèríkèn e Jùgut dhe, edhe sot, përdoret për të mbájtur lárg ndíkímet nègátíve, zílínë, të kèqen.

Arsýeja përse të vèndosni gërshërët të hápura nën dýshek.

- Advertisement -

Vendosja e një gërshërë të hápur nën dýshek shèrben për të ndèrprèrë energjitë e líga, të cilat mùnd të ndikojnë në familjen tonë.

Gërshërët pèrdoren gjithashtu për të prèrë nga jeta jonë mákthet, dhímbjet, hídhèrímet dhe shumë gjëra të tjera me ndíkim jo të mirë.

Gjëja më e rëndësishme është që ato të jenë të hápura kur vendosen nën shtratin apo dýshekun tuaj.

- Advertisement -

Njerëzít në Amèríkën e Jugut gjithashtu kánë dhënë këtë metòdë për të mpòshtùr sýrin e keq, për t’iu kùndèrvènë zílísë.

Prandaj, mpòshtni çdo formë të nègátívitetit që mùnd të dèmtòjë familjen dhe kjo metodë funksionon shumë mirë sa herë që është duke líndur një Hënë e re.

Gërshërët e hápura pòshtë dýshekut kanë për qëllim t’i kùndërvíhen të gjitha anëve nègátive që líndin në jetën tonë dhe që prèkin njerëzit.

Gërshërët kanë për qëllim të prèsín, thýejnè, të gjitha ato forma të nègátívitetit të pranishme në jetën e çdo personi, duke anùlùar prezencën e energjisë nègátíve.

Duhet thënë se këto energji nègátíve nuk janë domosdoshmërisht rezultat i praktikave mágjíke, apo syrit të kèq ose ndonjë gjëje të ngjashme.

Mjáfton që në një shtëpi të ketë gjithmonë një person me humor të kèq, apo një person që ka shumë zílí dhe lígèsi ën shpirtine tij dhe kjo shtëpi do të mbùlohet nga energjia nègátive.

Dhe me këtë metodë të thjeshtë me gërshërët e hápura, kanë për qèllim thýerjen e kësaj fushe mágnètike nègátíve. Dhe kështu pastroni mjedisin tuaj.

Edhe në Shqipëri, gjyshet tona e kanë përdorur këtë metodë kohë më parë për të zhdùkur dhe prèrè përfùndimisht energjitë nègátive nga shtëpitë e tyre.

Në këtë mënýrë ato i kanë “prèrë rrugën” për energjitë nègátíve që do të donin të hýnin në shtëpitë e tyre dhe kanë shmángùr rrèzíkùn që shtëpitë të mbùloheshin nga mágjítë e zèza.

A i dini kuptimet e ndrýshme símbòlike që i atribuohen gërshërëve?

Për të shmángùr fatkèqèsitë, nëse një gërshërë të bíe në tokë, për të shmángur një fatkèqësi, ti duhet të shkèlèsh mbi ato gërshërë.

Për të sjèllë fat, vární gërshërët në muret e shtëpisë ose muret e kuzhinës si një mjet për fat të mirë.

Për të afruar bekim dhe mirësi, gërshëra është gjithnjë një ogùr i mirë dhe një formë e shkëlqýeshme e mbròjtjes, ndáj dhe duhet t’i mbani një palë gërshërë pranë dritares së shtëpisë tuaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments