Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelTa gjen sakte! Shenjat qe do kènë më tèpër fát dhe punë...

Ta gjen sakte! Shenjat qe do kènë më tèpër fát dhe punë në Shtator, sípás letrave

Bèhùni gáti për një muaj shumë të sùksèsshëm edhe pse dèri më táni ne i kèmi párë vetëm më të mírat këtij muaji plòt me díèll. Është një nga ngjárjet më të bùjshme dhe të bègáta për të gjíthë ju fákti që Mèrkùri hýn tek Bínjakèt më 10 shtator dhe që nga kálími i kësaj dátë ngjárje plòt pozítívitet do të ndòdhín.

Nga kjo date shumë burrave dhe gráve, do ju òfròhèn tèjèt mùndèsi kur flítet për mènýrën se si vèpròni në márrëdhènie dhe dáshùri dhe do t’ju shfáqèn shumë shenja se çfarë vèndímesh të mèrrni në këtë fùshë.

Gjèra shumë fántástíke do të víjnë edhe më 11 shtator, pási Hèna e Re në Dèm të gjíthëve ju do ju jápè mùndèsínë të drèjtòni me zèmèr të gjítha çèshtjèt e jetës në të tashmen tònë.

Víjòjmë më 13 shtator, ku Jùpítèri hýn te Pèshqít dhe do të jetë në shènjën místíke deri më 28 ku për fátin më të mirë do të përfítòjnë shumë gjátë kësaj kohe Ujòrët së bashku me Gáfòrret.

Udhëtimi i ngádáltë i Jùpítèrit do të jètë një kohë për të evòlùar me èndrrát dhe shèrímín tonë.

Kështu, ju do të kèni mùndèsínë më të mirë nga ditët e 12 te muajit e deri më 30 që të lárgòni shèrrèt dhe zílítë e të tjerëve, vetëm dùke mbájtur me vete nga një fátsjèllës gjátë gjíthë këtyre ditëve.

Díèlli do të hýjè tek Bínjakèt më ditën e 20 që do të thòtë se do të jèmi më kòmùnikùes dhe do të dèshíròjmë të qèndròjmë me të tjerët më shumë se kùrrë më párë.

Dhe më pás gjátë ecùrisë së këtij muaji, Sátùrni fíllòn udhëtimin rètrògrád në 23 shtator në Ujòrin. Kjo pèriùdhë, e cila do të zgjásë deri më 11 tètor, është një kohë e thèllímít të angázhímeve, ngádálësímit të jetës dhe të qènit më të mírë me vèten.

Shtatori do të víjòjë me eklípsín e plòtë të hènës në Shígjètar më 26 dhe kështu i jèp fùnd vízíonit që ne kùltívùam gjatë Hènës së Rè të Shígjètarít më 26 të vitit 2022.

Dhe táni që ju mèsuat se në çfarë dítësh do të jètë ndíkími më i madh i fátit, për ju është koha që të zbùloni fávòrizímín që mèrr shenja juaj në muajin aktual.

Gáfòrrja, do të kètë një nga muajt e saj më të mirë dhe më të bègátë dhe do të márrë gjíthçka pozítíve dhe vetëm atë që i pèrkèt.

Dashèt, do të jènë shumë të “gjállë” këtë muaj dhe do t’u ècë mjáft mirë me lèkët deri në dítën e fùndit për ta mbyllur muajin me bòllëk.

Bínjakët dùhèt vetëm të kòntròllojnë trupín dhe shèndètin deri në 20 shtator ndërsa për párátë asnjë shqètèsim, s’do kètë asnjë perípècí.

Peshòrja, do të jètë muaji që ju do të jèpni fùnd bèqárisë dhe do të gjèni një dashùri perfèkte dhe në verë do ta mbýllni me mártesë. Në shtëpi do ju lárgòhen shèrrèt.

Vírgjèrèshët, do të kènë muajin më të pápárë dhe një nga muajt që ju do të plòtësòni 75% të dëshirave dhe pláneve të jetës. Do të mèrrni párá sepse në kete muajj do të bèni gjëra me vlèrë.

Dèmi gjátë gjithë muajit dùhet të kùjdèset sa më tèpèr për fámíljen dhe fèmíjët pasi për të tjèrat do të mèndòjë Universi për t’ia rrègùllùar jetën. Asnjë shqètèsim deri në fùnd muajit.

Kùjdès ekònòmínë ju brícjapë sepse për ju ky është një muaj i pròvës dhe nëse ia dílni mbánë do t’ju ngríhèt shumë e ardhmja juaj. Asnjë hùmbjè nuk ju tòlèròhet ndáj dhe mbáni çdo gjë të llògárítur me laps.

Shkèlqèn këtë muaj dhe kjo është shenja e luanit të cilit të gjítha gjërat në jetë do t’i víjnë ashtu si i prèt dhe dèshíròn. Bèni vetëm kùjdès mos trègòni plánet një personi që ju rrí afèr sepse është pák zílíqár nga bèrèqèti juaj.

Edhe peshqít këtë muaj do të nòtòjnë në mírësí dhe në bòllèk sepse ky muaj dùke nísùr që nga data 12 dhe deri në 28 do të jetë për ta periudha që ju do të rèalizoni ëndrrën e një pune fítím-prùrèse dhe tashmë shíjoni rezùltátet.

Kùjdès nga zènkát ju të shígjetarit sepse një kèrcím nèrvásh këtë muaj, mùnd të sjèllë edhe një ndárje ndáj dhe deri më dátën 25 shtator çdo gjè trájtòjeni me shumë dèlikátesè.

Një nga dèshírát më të mëdha të ujòrëve plòtësohet rreth dátës 18 ose 21 dhe ata do të hýjnë në shínat e një të ardhme plòt me bèrèqet dhe mbi të gjítha do fítòjnë shumë fòrcè në shèndèt.

Deri më 25 te shtatorit një nga shenjat që fáti nuk do ta bráktísë kùrrë është vetëm akrèpí sepse këta mèrítojnë tashmë të përkèdhèlen nga e gjíthè kjo mírèsi. Ndíhmòni edhe të tjerët në nèvòjë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments