Meri çmèndet me fàntazmat: Krevati ku rrînte Drini… KUSH FLE ATY NÚK E KA TE GJATE

Meri Shehu ka treguar se në BBV3 ndjen një fantazmë nëpër shtëpi dhe ia ka vèndòsur emrin “Asmodeus”.

Kjo dekláratë e Merit u diskutua dhe në spektáklin e mbrëmshëm, ku shkáktoi momente komíke dhe batuta në publík.

Meri pas përfùndimit të spektáklit, e ùlur në tavolinë i thotë Romeos se krevatin ku rrinte Drini, e më pas Olsi do e quajë “krevati i fantazmave”, pasi kushdo që fle në atë krevat, nuk e ka të gjatë në shtëpi.

“E shíkon që ai krevati ngel gjíthmonë bosh? Krevati i fantazmave do ta quaj. Ishte Drini, íku. Ishte Olsi, íku. Bosh do rrijë. Mos e ço Bardhin se nuk i dihèt. A íkën ata të dy?”, tha Meri Shehu.

Leave a Reply