E FRíKSHME!! Dy Banoret MBýllin Garen?…Big Brother Gati Pèrjashtimin e Tyre, Agrávon Situata

Lediona dhe Roza Lati e nisën ditën mbárë dùke biseduar me njëra-tjetrën, por papritur situata agravoi. Një gjest i Rozes nuk i pëlqeu Ledjones. Madje ne nje prekje sado te fshehte del sikur Roza ne nje kend i ka goditur Ledjones me një shuplakë në sup dùke e quajtur përkëdhelje, por Ledjonanuk ia pranoi dùke hapur shèrr.

Roza nuk duroi më dhe iu kthýe ashpër Ledjones dùke e párálájmërùar se do e nxjerrë nga Big Brother. “Deri tani më je dùkur pavlerë, por po të kapa unë seriozísht s’do të ngelet qíme floku në kokë. Qepe! Dije se po të kapa seriozísht këtu nuk rezíston për 24 orë, jo vetëm këtu po as në Shqípëri më”, i tha Roza e nxèhur Ledjones qe deri me sot eshte nje nga lojtaret me te preferuar nga publiku.

 

Leave a Reply