SONTE BEHET TÉRMET ? Ky është banori i ri që do të fùtet në Big Brother Vip Albania

Çdo javë garës i báshkòhen personazhe të ndrýshëm në BB VIP.

Ku disa mirëpriten e disa të tjerë jo.

Ama, BB ka njòftuar se do të ketë shumë hyrje të reja.

Sipas burimeve për Kryefjala një tjetër banor që do të bèhèt pjesë e BB VIP është áktori Margent Caushi, i cili ka luajtur një sërë shfaqjesh, dhe pjesëmárrja e fùndít ka qenë në filmin “5 herë jo”.

Tani, me fùtjen e Margentit dùket se shtohèt numri i áktorëve në shtëpinë e BB VIP.

Leave a Reply