Wednesday, June 7, 2023
HomeGenel“Tetori po vjèn, Kjo Shènjë e Nís Fùqíshem me Lèkèt…”/ Bèni Kùjdes,...

“Tetori po vjèn, Kjo Shènjë e Nís Fùqíshem me Lèkèt…”/ Bèni Kùjdes, me Shpènzimet Lájme Të Mira

Edhe pak orë na dùhèt për hyrjen e muajit Tetor, por ajo që gábòn rrállë me páráshíkimet e sáj sot ka sjèllë një lájmèrim për të gjíthë të bèjnë kùjdès. Dáta 5 dhe 8 e muajit që po vjèn do të jènë disi të “rrè zíkshme” me lùhatje hùmori dhe gjèndje të ndrýshme shpírtèrore pák fávorízùèse. Jeta juaj ndrýshòn për mirë nga fíllimi i dátës 11 Tetori ku në fávorin tuaj do të jètë èklípsi i Díèllit.

Shumë ëndrra dhe prèmtime që ju jánë dhènë do të plòtèsohen. Kurse në datë 19 Mèrkùri kthèhèt ne pozícíon te drejte keshtu qe márrín fùnd kèqkùptímet. Tashmë është koha që ju të mèsoni se ku dùhèt të hápni sa më shumë sytë dhe të bèni sa më tèpër kùjdès. E thënë kështu, dashèt do të kènë një muaj fávorízùès në lídhje me párátë, por nga data 8 të bèjnè kùjdès se mùnd të bíen prè e një vjèdhjèjè.

Deri më dátën 19 për dèmët do të jetë një atmòsfèrë përpjèkjesh dhe sfídash dhe lájmin më të madh do e márrin nga data 19 që u lídhèt me fínánca e çèshtje prònèsíe. Ju bínjakë do t’u dùhèt që të mblídhni sa më shumë fòrcát se një pùnë e re dhe një ndrýshím i madh ju vjèn dhe nëse nuk “zgjòhèni “ do ta hùmbní këtë mùndèsi.

Gafòrrja do lèvíz ne nje tèrrèn te panjòhur dhe te vèshtíre per te. Pás datës 19 nísín sqárimèt dhe ditet e bukùra.

Një fíllim i ri, një nísje me shumë të ardhùra dhe një “jètë e re”nís për luanët që pás 21 Tetorit do ta kènë çlírímin nga hállet. Të gjítha “híjet” e së káluarès do të zhdùken për vírgjèrèshët dhe mùnd të thùhèt se janë më me fát në Tetor dhe do të shíjòjnë një jetë mes lùksít.

Do të shpètojnë nga rrèmùjat akrèpët, por dùrími do të jetë i madh sepse kjo nuk ndòdh deri më 18 tetorit, por më pás do të bèkòheni me dashùri dhe sende mátèriale.

Shígjètari prèt nje ndrýshím te madh ne lídhjè me jeten e tij apo njerëz që e ndíhmojnë nga jashte vèndít. Ky ndrýshím vjen me vèndime te mèdhá ne mènyrèn e jètesès.

Ju brícjapë deri më 15tetor në ekònòmi për fát të kèq sdo të jèni aspak mirë, ndáj këto kohë sytë edhe vèshët vetëm tek shpènzímet. Por, pas 19-ës, çdo pèngèsë do ta márrë era.

Ujori mùnd te njòhè njerèz të gábùar apo te bèje plane jo të mira dhjètediteshín e pare te muajit që po vjèn ose te rrègùllòj gábimèt e mepárshme. Nje pròpòzím i fùqíshem i dèl pèrpárá.

Peshqít ehh, mèzí po e prèsín ti jápín fùnd nje ánkthí te madh ne lídhje me jeten e pèrditèshme ngácmímet e shèndètit dhe pùnen per ti márre me pas frènát e tyre ne dore. Mbás datès 13 íkèn nje dètýrim dhe gjerát çliròhen.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments