Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelKjo ju tròndit, Do ju lídhin nje kòntráte pùne jashte, Akrepi i...

Kjo ju tròndit, Do ju lídhin nje kòntráte pùne jashte, Akrepi i pari dhe 4 shenja fatlume

Do të keni më shumë angazhime dhe detyra urgjènte për të krýer. Ato do të ndíkojnë në shtëpinë ose pùnën tuaj. Kjo do të jetë një javë e mbárë për ndërtime, ripa rime, blerje ose shítje të një shtëpie apo çdòlloj prone, për pèrmírësime të ndrýshme në shtëpinë tuaj. Ata që pùnojnë në fùshën e ndërtimit dhe pasurive të paluajtshme do të jenë në gjèndje të shpresojnë për rezùltate të mira. ..

Është e rèndësishme të dini se keni një kohë të favorshme për biznes dhe realizím profesional. Gjatë javës do të keni më shumë tákime ose biseda me miq ose kolegë me të cilët do të diskutoni situata të ndrýshme. Mùnd të habiteni nga lájmet që lídhen me një ngjárje në jetën e një personi që njihni. Në përgjíthësi, kini kùjdès me të ardhùrat tuaja.

Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një situatë pa níku, ose fr íke. Aftësia juaj për të reaguar ose mbijetuar në rrethana të paprítura do të tèstohèt. Gratë do të kenë një javë të mbárë për zgjídhjen e çështjeve lígjore dhe lídhjen e një kòntráte. Është e mùndur të mèrrni mb ështètje financiare ose një dhùratë. Burrat do të jenë të ndjèshëm ndáj sugjerimeve nga njerëz me një natyrë pesimiste. Nuk do t`ju mungojë fati. Do të jetë e rèndësishme mbi të gjítha të besoni në intuitën dhe aftësitë tuaja.

- Advertisement -

Demi Mùnd të prisni zhvillimin e një márrëdhënie dashùrie ose miqësie. Në përgjíthësi, kjo javë mùnd të mbáhèt mend me ngjárje të rèndësishme në dashùri. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të planifíkuar veprime nga sfera  emocionale e jetës tuaj. Përdorini këto shtatë ditë për të márrë vendime të rèndësishme ose për të bërë ndrýshime. Gjatë javës mùnd të keni një shpenzím të paprítur për riparimet shtëpiake. Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për shítjen e një prone.

Gjatë javës do të ktheheni në idenë ose planin tuaj të vjetër që lídhèt me pùnën ose talentin tuaj. Do të jeni në gjèndje të gjèni një zgjídhje për pròblèmet në familje. Djemtë dhe vajzat do ta kenë të vèshtírë të realizojnë tekat dhe dëshirat e tyre. Mùndohuni të mòs e hùmbni atë që keni për momentin. Burrat mùnd të gëzojnë të ardhùra shtesë ose párá të paprítura. Gratë do të mbájnë barrèn më të madhe të përgjegjësive familjare, të cilat në një moment mùnd të shkáktojnë konflíkte të pakëndshme në shtëpinë tuaj.

Binjakët Do të keni kontákte më të shpeshta ose më të rèndësishme me miqtë. Ata mùnd t’ju vízítojnë në shtëpi ose ju mùnd të vízítoni shtëpinë e tyre. Takime dhe ngjárje të tilla mùnd t`ju bëjnë báshkë me njerëz të rinj. Sidoqoftë, njohjet tuaja të reja nuk dùhèt të kenë të njëjtën vlerë si miqësitë tuaja të vjetra. Është e mùndur që ato të bazohen në interesa, qèllime dhe áktivitete të përbáshkëta. Ju do të përpiqeni të jeni të mirë dhe të këndshëm me njerëzít e rinj që do të tákoni.

- Advertisement -

Kjo javë do të jetë e mbárë për të zgjídhùr situatat tuaja pròblèmatíke që ju shqe tësojnë seriozísht për javë ose muaj me radhë. Ju mùnd të keni për të bërë kompromise të vèshtíra, por të páktën do të shpètoni nga një barrë emoc ionale dhe mendore. Kjo javë do të jetë e favorshme për çështjet tuaja financiare. Do të jetë e rèndësishme për të gjíthë familjen tuaj. Do të keni të ardhùra të mira. Do të zgjídhni pròblèmet financiare ose do të árríni stabilitet të rèndësishëm.

Konflíkti me një grua do ta motivojë atë vetëm që t’ju fyejë ose të márrë hak në një farë mënyre. Djemtë dhe vajzat nuk dùhèt të ndërmárrín rrezíqe financiare. Ka tènsíon në shkòllë ose në pùnë. Mùndohuni të mbáni një ton diplomatík për të shmángur íncídentet e pakëndshme. Gratë do të kalojnë më shumë kohë dùke folur ose dùke bërë áktivitete me fèmíjët (sipas mòshës së tyre).

Disa nga idetë tuaja janë shumë përpárá njerëzve përreth jush, dhe nëse vèndòsni t’i ndani ato tani, do të përballeni me kokëfòrtësínë dhe konservatorizmin. Burrat do të jenë të gatshëm të márrín párásysh këshillën e një gruaje ose t’i japin përparësi dëshirave të një gruaje në familjen e tyre.

Gaforrja Do të keni angazhime të rèndësishme, ndonjëherë të pakëndshme ose të bèzdísshme që lídhen me familjen ose të afërmit tuaj nga afër dhe lárg. Kjo do të jetë një kohë e pafavorshme për veprime gjyqësore ose juridíke. Kjo javë mùnd t’ju zhgènjejë ose tríshtojë me lájme në lídhje me miqtë që jetojnë në një vend tjetër. Gjatë kësáj jave mùnd të prisni një zhvillim më të favorshëm të çështjeve tuaja financiare, dùke márrë párá ose një dokument që do t’ju sígùrojë të ardhùra më të lárta.

Këtë javë do të keni mùndësínë të zhvilloni kontáktet tuaja profesionale ose të biznesit shumë më mirë. Do të keni një kohë të mirë për biseda ose márrëveshje me menaxherët, klientët ose partnerët e biznesit. Java do të jetë e favorshme për fíllimin e një pùne të re, áktivitet të ri ose fíllimin e një projekti të ri biznesi. Të rinjtë dhe të rejat do të jenë në gjèndje të sígùrohen financiarisht. Gratë do të kenë biseda të vèshtíra me njerëz që do të jenë këmbèngùlës dhe kokëfòrtë.

Papajtueshmëria e një personi të tillë do t’ju zèmèrojë dhe mùnd të lindë një kon flíkt i pakëndshëm ose i padëshirùar. Këtë javë, ndíhmoni të afërmit ose fqínjët që kanë nèvojë. Burrat do të përqendrohen në zhvillimin e çështjeve të tyre financiare, të cilat në këtë periudhë do të jenë veçánërisht të rèndësishme për stabilitetin e tyre emocional dhe material.

Luani Përqendrohuni në detyrat që lídhen me njerëzít në rrethin tuaj të të afërmve. Mùnd të konsideroni një udhëtim që do të bèni në të ardhmen e afërt. Gjatë javës, shumë prèj jush do të kenë shpenzíme që lídhen me udhëtimin. Disa prèj jush mùnd të jenë lárg shtëpisë për disa ditë. Do të shqètësoheni ose tríshtoheni për dështimet ose vèshtírësitë në jetën e një të riu.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, kòntròlloni me kùjdès çdo propozím ose ide në lídhje me pùnën ose biznesín dhe mòs u nxitoni të mèrrni vendime në këtë drejtim. Kjo do të jetë një javë e mbárë për ngjárjet që lídhen me një martesë. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të mbùshur me gëzím apo emocione dashùrie, që për disa mùnd të nënkuptojë vetëm sèks.

Ju mùnd të mèrrni një lájm të shumëprítur. Burrat do të përfshíhen shumë më seriozísht në pùnët e tyre familjare. Pothuajse secili nga të afërmit tuaj do të mbështètet tek ju për diçka. Gratë do të jenë gazmore dhe miqësore. Kjo do të jetë një javë e mbárë për të reklamuar áktivitetin në të cilin jeni angazhuar. Do të jeni të gatshëm të organizoni tákime. Do të trègòni më shumë zgjuarsi, shárm dhe humor se zakonisht, gjë që do të rrisë atráktivitetin tuaj personal.

Vírgjëresha Do të keni kòsto të konsiderueshme për shtëpinë tuaj. Shpenzímet tuaja mùnd të lídhen me blerjen e sendeve shtëpiake, ose blerjen e një shtëpie të re. Është një ide e mirë të planifíkoni me kùjdès buxhètin tuaj në mënyrë që të mòs keni vèshtírësi të padëshirùara. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mùnd të habiteni nga një pròblèm shèndètësor i paprítur, të cilin nuk dùhèt ta ínjòroni. Kujdes në lídhje me shèndètin e një të afërmi ose shòku që do të ketë nèvojë për trájtim të veçántë.

Shqetësimet në jetën tuaj tani do të lindin paprítur dhe pothuajse gjíthmonë do t’ju dùhèt më shumë kohë për t’i zgjídhùr ato. Do të keni tákime interesante gjatë javës, ku është mirë të shmángni ndarjen e ínfòrmacionit në lídhje me planet për të ardhmen tuaj. Diskutoni me kùjdès propozímet, veçánërisht nëse ato janë të lídhùra me biznesín ose të lídhùra me párátë. Në dashùri, márrëdhënia juaj do të zhvillohèt normalisht, pa ndonjë surprizè të veçántë.

Mùnd të përjètoni momente të këndshme me një të dashur, të kríjoni një márrëdhënie të re. Pavárësisht ánkthit që mbáni brènda jush për të ardhmen e afërt, nuk dùhèt të tríshtoheni nga dështimet ose vonesat gjatë këtyre shtatë ditëve. Mos e ngarkoni veten emocionalisht dhe mendërisht për shkák të vonesave të mùndshme ose ngècjes në disa nga planet tuaja.

Djemtë dhe vajzat do të ndíejnë intuitivisht atë që dùhèt të bëjnë për të drejtuar pa pròblème márrëdhëniet e tyre personale ose shoqërore, pùnën dhe angazhimet e tjera. Ju mùnd të árríni një mirëkuptim dhe të përjètoni momente të lumtura në familjen tuaj.

Burrat do të zèmèrohen lehtë, por ata do të árríjnë të shtýpin emocionet e tyre. Ekzíston rrezíku i intrigave të fshèhta në pùnën tuaj. Për gratë, ofertat e mira të pùnës janë të mùndshme. Do të keni mùndësínë të flisni me njerëz të rèndësishëm nga të cilët várèn pùnët tuaja. Mùnd të përjètoni momente të këndshme në dashùri.

Peshorja Përdorni tendencat e favorshme të kësáj jave për të rregùlluar márrëdhëniet tuaja financiare. Ju do të keni mùndësínë të stabilizoni márrëdhëniet tuaja me të afërmit, miqtë, dhe të sqároni çdo kèqkuptim. Në shumë mënyra, kjo javë do të jetë e favorshme për ju, kështu që përfitoni për të árrítur rezùltate specifíke.

Gjatë kësáj jave mùnd të ndiqni me interes një ngjárje të rèndësishme në jetën e një personi nga familja e miqve tuaj. Një pròblèm serioz që do të lindë në jetën e një gruaje që është shoqe ose e njohur do të tèrhèqë vëmendjen tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve. Kjo ka shumë të ngjárë të lídhèt me një pròblèm shèndètësor ose hùmbjen e pùnës.

Ngjarje të papáráshíkuara ose konfuze në jetën e një të dashùri do t’ju bëjnë të flisni seriozísht dhe sínqerisht me të. Kjo do të jetë një javë e mbárë për udhëtime kënaqësie. Burrat do të kenë një javë të favorshme për zgjídhjen e pròblèmeve në shtëpi. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të fílluar një pùnë ose biznes të ri. Marrëdhëniet shoqërore ose romantíke me të huajt janë të mùndshme.

Gratë do të jenë të gatshme të shpenzojnë një shumë të vogël párásh për gjëra që janë kalimtare. Kontáktet tuaja këtë javë do t’ju ndíhmojnë të përparoni më tej në shtëpinë tuaj ose aspektin profesional. Do të keni ide interesante në lídhje me pùnën ose biznesín tuaj.

Akrepi Do të keni më shumë angazhime dhe detyra urgjènte për të krýer. Ato do të ndíkojnë në shtëpinë ose pùnën tuaj. Kjo do të jetë një javë e mbárë për ndërtime, riparime, blerje ose shítje të një shtëpie apo prone, për pèrmírësime të ndrýshme në shtëpinë tuaj dhe më tepër. Ata që pùnojnë në fùshën e ndërtimit dhe pasurive të patundshme do të jenë në gjèndje të shpresojnë për rezùltate të mira. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mùnd të habiteni nga lájmet që lídhen me një ngjárje në jetën e një personi që njihni.

Do të habiteni nga ndrýshimi i paprítur që ka bërë ky person, ndoshta pas një periudhe dështimesh në jetë. Kini kùjdès për të ardhùrat tuaja. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një situatë pan íku, ose f ríke. Aftësia juaj për të reaguar ose mbijetuar në rrethana të paprítura do të tèstohèt. Gratë do të jenë në gjèndje të kenë më shumë kontákte, biseda dhe tákime të këndshme me gratë e tjera. Kjo do të jetë një javë e mbárë për zgjídhjen e çështjeve lígjore dhe lídhjen e një kòntráte.

Është e mùndur të mèrrni mbështètje financiare ose një dhùratë. Burrat do të kenë shumë dýshime të brèndshme. Mùnd të jeni të ndjèshëm ndáj sugjerimeve nga njerëz me një natyrë pesimiste. Fati nuk do t`ju mungojë, por do të jetë e rèndësishme mbi të gjítha të besoni tek intuita dhe aftësitë tuaja.

Shigjetari Gjatë këtyre shtatë ditëve do të zbùloni nëse keni një mík të sínqertë dhe besník párá jush dhe nëse kèqkuptimet e vogla mùnd të prishin márrëdhënien tuaj. Mùnd të përjètoni pròblème me shèndètin tuaj ose shèndètin e një personi në familje. Nuk do të jeni në gjèndje të zgjídhni pròblèmet tuaja në shtëpi këtë javë, kështu që shmángni ngarkesën emocionale dhe mendore.

Marrëdhënia juaj e dashùrisë gjíthashtu mùnd të jetë e paqëndrueshme për shkák të pròblèmeve të ndrýshme. Java është e pafavorshme për të kríjuar miqësi të reja, dhe nëse ato ndòdhin, jepini më shumë kohë për t’u zhvilluar. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të përshtatshme për kontákte me miqtë ose kolegët. Mendja juaj do të jetë optimiste, paqësore, e lehtë për të zgjuar emocione të këndshme.

Do të ketë një mùndësi për një njohje të re, sepse këtë javë do të jeni më të lirë nga disa shqètësime. Burrat do të ndërmárrín veprime të rèndësishme dhe të menduara mirë në lídhje me buxhètin e tyre personal ose familjar. Shpenzímet do i planifíkoni mirë për këtë muaj, për shkák të rèndësisë së tyre më të madhe. Do jeni veçánërisht romantíkë. Do të dëshíròni të íkni nga pèrditshmëria monotone.

Kujdes nga xhelòzía e paprítur. Gratë do të kenë një dëshirë për dashùri dhe përvoja íntíme, por nuk dùhèt të udhëhiqeni vetëm nga impùlset. Kjo do të jetë një javë e mirë për të báshkùar fòrcat me mbështètësit tuaj për të árrítur qèllimet e përbáshkëta. Do të jetë mirë të pùnoni në një ekip.

Bricjapi Do të përjètoni ngjárje që lídhen me emocionet e fòrta që do të prèkin një grua të afërt: nënën, gjyshen, motrën, të dashurën. Kjo javë do të jetë e rèndësishme për çështjet tuaja financiare. Do të habiteni nga situata të ndrýshme, të cilat do t’ju kèrkojnë të reagoni shpèjt. Këtë javë, veprimet e një personi në familjen tuaj do të jenë të pakuptueshme për ju do të kèrkojnë vëmendje.

Kjo do të jetë një javë e mbárë për të rivèndòsur márrëdhëniet me njerëzít me të cilët e keni ndërprèrë komuníkimin në vitet e fùndít. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për të udhëtuar. Përdorini këto tendenca për të kríjuar dhe zhvilluar kontákte personale dhe profesionale me njerëz nga qytete, fshatra dhe vende të ndrýshme.

Në familje, shumë do të mbështèten tek ju, rinia dhe energjía juaj, fòrca dhe aftësitë për të menduar shpèjt. Gratë do të jenë të prirura për kòntrádíkta dhe konflíkte edhe për gjëra të parèndësishme. Biseda të vèshtíra por të nèvojshme mùnd të ndòdhin me një person të lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Burrat do të ngarkohen me më shumë detyra në pùnën e tyre.

Ujori Mùnd të ketë ndonjë ndrýshim në lídhje me pùnën ose kárrierën tuaj. Në aspektin material dhe pronësor, gjërat do të jenë më të ndërlíkuara. Mùnd të lindë një situatë e pakëndshme financiare. Ekzíston mùndësia e máshtrimit, apo manipùlimit. Kjo javë do të jetë e favorshme për sukses ose fitim nga pùna intelektuale. Për disa prèj jush, java shënon fíllimin e një diplome të re apo projekti të ri, të çfarëdoshëm.

Nëse akòma jètoni me prindërit tuaj, mùnd të diskutoni ndarjen tuaj prèj tyre këtë javë. Nëse pùna juaj lídhèt me artin, vonesat dhe pròblèmet e paprítura janë të mùndshme. Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë angazhime në lídhje me shkòllën, universitetin ose pùnën. Do të dùhèt të vízítoni një institucion në lídhje me një dokument, kòntrátë ose arsye të tjera.

Mendoni me kùjdès për çdo ndrýshim që planifíkoni të bèni këtë javë. Burrat do të kalojnë një kohë të paqëndrueshme në të cilën nuk dùhèt të presín rezùltate të shpèjta ose sukses. Mësoni të jeni të durueshëm dhe prisni që koha juaj të vijë. Gratë gjíthashtu do të përballen me disa tèlashe, në shumicën e rasteve me pásojat e veprimeve të díkujt tjetër.

Peshqít Do të jetë e rèndësishme të mèrrni párásysh burimet që keni në dispozícion dhe të mbáni një sy hapur mbi shpenzímet. Një përvojë dashùrie, flírt ose një surprizè romantíke me të cilën partneri juaj áktual do të dëshirojë t’ju bëjë përshtýpje do të jetë një shkák për emocione të këndshme. Java do të jetë e favorshme për njohje të reja.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni në gjèndje të bèni disa ndrýshime ose pèrmírësime në shtëpinë tuaj. Momentet e pakëndshme do të lídhen me gábímet tuaja të káluara ose veprimet impùlsive. Është e mùndur që veprimet tuaja të fshèhura të bèhen të dùkshme. Mos u mùndoni ta fshèhni një gábím të tillë me máshtrim ose dinakëri.

Pranojeni gábímin dhe kèrkoni fálje. Djemtë dhe vajzat mùnd të fíllojnë një dashùri të re këtë javë. Gratë do të kënaqen me një gjest vëmendjeje, një telefonatë ose një veprim tjetër nga një burrë. Do të ketë vèshtírësi në márrjen e një dërgese ose do të ketë një kèqkuptim në lídhje me një ínfòrmacion apo dokument të rèndësishëm. Burrat do të márrín párásysh një ndrýshim në drejtimin e áktivitetit në të cilin janë áktualisht të angazhuar ose një ndrýshim në mënyrën se si e krýejnë atë. Kjo do të jetë java e telefonatave dhe korrespondencës.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments