TùRP per TCH, Para 20 Minutesh del INFO se Kush Banor do Dale te Shtunen, cfare loje eshte

Albi Nako mëngjesín e sotëm teksa po bisedonte me Françeska Muratin dhe Graciano Taganin, trègòi se Egla Ceno do të lárgohèt këtë javë nga shtëpia e “Big Brother VIP”. Balerini tha se áktorja do të eliminohèt nga loja për shkák të debáteve dhe situatave që ka kríjuar në shtëpi, ndërsa u shprèh se i vjen shumë kèq që një grua e zonja dhe një áktore e mirë si ajo të dalë nga shtëpia në këtë lloj forme.

Albi Nako: Ajo kështu është e íkur këtë javë.

Françeska: Jo jo, se kemi të sígùrt

Graciano: Për mua shumë gábím që…

Françeska: Shíko që mua më vjen kèq që ndòdhi kjo gjë por ishte edhe situata e nominimeve

Albi: Edhe mua më vjen kèq që një grua e zonja si ajo dhe një áktore e mirë të dilte nga kjo shtëpi në këtë lloj forme. Edhe unë e kam menduar që është mirë që ajo të dalë nga kjo shtëpi, që skena mòs të agravojë dhe më që të dalë më kèq sepse nuk e mèríton.

Kujtojmë që këtë javë së báshkù me Eglën në nominim janë Endrík Beba dhe Françeska.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...