ZARFI i ZÍ/ Produksioni Vendos: JUL DEDA nje hap larg ELÍMINIMIT

Zarfi i zi nuk eshte aspak nje shenje e mire dhe kete e kemi pare dhe ne BBV te shkuar ku kush ka marre nje njoftim per zarf te zi nuk e ka vijuar me lojen.

Edhe diten e sotme nje zarf i tille ka mberritur i cili eshte lexuar nga Erjola, liderja e shtepise per kete periudhe.

Edhe pse loja e qeseve ka qene shume argetuese, ka qene serish Jul Deda i cili i ka prishur rregullat e para duke bere qe produksioninte cmendet.

Ndaj dhe me mberritjen e zarfit te zi, pritet qe diten e shtune te pritet nje koke per tu bere shembull per te tjeret ndaj shr PRIME i se shtunes mund te jete stacioni i fundit i udhetimit te Jul Dedes ne aventuren e BBV3.

Leave a Reply