Friday, September 29, 2023
HomeGenelTronditen gratë në Sarandë dhe mbýllin sytë. Një burrë hyn me bre’kë,...

Tronditen gratë në Sarandë dhe mbýllin sytë. Një burrë hyn me bre’kë, ja çfarë u ka bèrë

Një çift burrash ka hyrë në një supermarket për të blerë, por janë veshur në një mënyrë që nuk është e përshtatshme për një ambíent publík.


Në foto, mùnd të shihèt se njëri prèj tyre ka veshur bre’kë të përshtatshme për gratë, dùke shkáktuar mjaft vëmendje dhe diskutime.

- Advertisement -


Ne fùnd te fùndít, kjo bote mbán lloj lloj njerezít dhe ne prag te fíllimit te sezonit veror, ne Shqíperi kane hyre nje numer i madh turistesh qe vízítojne jugun tone, ndáj dhe keto çudira jane deri díku te prítshme.Edhe pse nje ngjárje e tille nuk ndòdh perdite, serish eshte shoqerùar ne “nota” çudíe dhe deri díku humori dhe te shpresojme qe ne ditet ne vijim turistet do t’i mbájne ende veshur te mbáthurat, sepse me ardhjen e vapes ndòdhin çudira dhe çfare nuk do te na shohin syte.

- Advertisement -


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments