TRONDITESE Sjellja e Luizít! Ish banorja e BB i jep përgjígjjen e mèrítuar këngëtarit pas áktit të tùrpshëm që ai bëri

Gjatë një interviste në “Shqípëria Live”, ish-banorja e Big Brother Vip 2 Míkela Pupa, ka rrëfyer detaje nga jeta e sáj pas spektáklit.

Ajo ka treguar se veten e sáj e sheh si moderatore dhe se po përgatitet për një projekt.

 

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...