Demi me RROGE DREJTORI, Gaforja Merr lájm ne daten 7! Fati i Plòte Po Xhiron Rrjetin

DASHI Ditën e dytë të vitit të ri mùnd të përballeni me njëfarë rezístence në një bisedë ose mùnd të jeni

nën prèsion për një çështje biznesi. Mërkùri kthehèt djathtas në orët e mëngjesit te Shigjetari, por do të dùhèt deri në javën e ardhshme që të fílloni të shihni ndrýshime në rrjèdhën e komuníkimit. Përdorèni ditën nëse nuk jeni dùke pùnuar për të pushuar.

DEMI

Më në fùnd Mërkùri po kthehèt në rrugën e dùhur, por mòs prisni që “mirëmëngjesi” të rregùllojë të gjítha pròblèmet. Ai do të dùhèt të kalojë shèshin me mjegùll me Neptunin që ju të ndjeni se gjërat po zbèrthehen. Në përgjíthësi, sot favorizohen kontáktet me të tjerët në nivel miqësor.

BINJAKËT

Këtë mëngjes sùndimtari juaj Mërkùri më në fùnd është kthýer në rrugën e dùhur te Shigjetari. Sheshi Mërkùri- Neptun tashmë është formuar edhe 2 herë të tjera në periudhën e mëparshme dhe më 01/09 do të jetë i fùndít. Nën këtë ndíkim, veçánërisht të lindurit në dekadèn e tretë nuk do të kenë gjýkim të prèrë për të márrë vendime të tilla.

GAFORRJA

Sot, Mërkùri kthehèt në kursín e dùhur, dùke ju lejuar gradualisht që në janar të keni kòntròll më të mirë të pèrditshmërisë suaj. Teksa udhëton në shenjën e Shigjetarit deri më 13/01 në fùshën e gjèndjes fizíke dhe shèndètit, do të ishte mirë që dalëngádalë t’i vini në prioritet këto fùsha. Hëna në Virgjëreshë përballë Mërkùrit dhe Neptunit ju bèn thirrje të jeni më të kùjdèsshëm në atë që thoni.

LUANI

E mërkura thekson çështjet tuaja práktíke dhe financiare me Hënën në Virgjëreshë. Ndoshta ju dùhèt të organizoheni më mirë, shíkoni se si do të përmbùshni detyrimet tuaja financiare. Këtë mëngjes Mërkùri më në fùnd kthehèt në rrugën e dùhur në Shigjetarin tuaj miqësor, por fíllimisht dùhèt të kalojë kuadratin e fùndít me Neptunin javën e ardhshme, për të fílluar përsëri performancën në jetën tuaj të pèrditshme.

VIRGJËRESHA

Këtë mëngjes sùndimtari juaj Mërkùri më në fùnd është kthýer në rrugën e dùhur. Deri në datën 13/01, që do të qëndrojë tek Shigjetari, do të shqètësoheni për çështjet familjare, shtëpiake dhe personale. Dita e sotme ka trazíra, por edhe disa vèshtírësi në komuníkim apo një ánkth për ndonjë çështje familjare. Për fat të mirë, është një gjë e përkohshme.

PESHORJA

Sheshi i Hënës nga Virgjëresha me Mërkùrin dhe kùndèrshtimi me Neptunin mùnd t’ju sjellë pak telashe në çështjet e shèndètit apo pùnës. Mund të lindë nèvoja për të pùnuar në diçka që nuk e kishít páráshíkuar. Ose mùnd të ketë një shqètësim të lehtë në gjèndjen tuaj fizíke. Mërkùri shkòn drejt e në Shigjetar dhe qëndron atje deri më 13/01, dùke i dhënë më shumë theks synimeve të vitit të ri si dhe partnerëve dhe miqve.

AKREPI

Mërkùri kthehèt nga mëngjesi i së mërkurës në drejtimin e dùhur në shenjën e Shigjetarit por prisni javën e ardhshme për të kuptuar një ndrýshim serioz. Kushtojini vëmendje të veçántë këto ditë nègòciatave dhe márrëveshjeve financiare. Nëse dùhèt të angazhoheni për diçka financiare, bëjeni me shkrím. Sot mùnd t’ju dùhèt të mèrrni pjesë në një bisedë me kolegët ose miqtë. Mundohuni të jeni fleksibël.

SHIGJETARI

E mërkura është më kèrkuese kur orari juaj është mjaft i ngarkuar. Ju mùnd të jeni nën prèsion për të márrë disa vendime sepse díkush tjetër është me nxitim. Sigurisht, më mirë të reagoni dùke márrë kohën tuaj. Mërkùri ríkthehèt këtë mëngjes në shenjën tuaj dhe megjíthëse nuk do të jetë shumë i dobishëm mènjèherë për shkák të aspektit katror që dùhèt të përballet përballë tij me Neptunin, në planin afatgjatë do t’jua lehtësojë jetën e pèrditshme.

BRICJAPI

E mërkura është padýshim më e rehatshme për ju, ju i magjepsni të tjerët me ato që thoni dhe ju ndíhmon t’i bindni më lehtë. Sot, edhe Mërkùri në Shigjetar është kthýer në rrugën e dùhur, ndonëse dùhèt të kapërcejë shèshin me Neptunin në mënyrë që të keni zhvillime në pèrditshmërinë tuaj. Ndërsa Shigjetari simbolizon fùndin e situatave për ju në hòròskòpin tuaj, ju mùnd të vèndòsni të mbýllni një derë në një márrëdhënie ose një pùnë.

UJORI

Me Hënën në Virgjëreshë dhe aspektet e sáj nègátive ndáj Merkùrit (katror) dhe Neptunit (përballë), ju dùket se jeni të shqètësuar për disa çështje personale ose financiare që po ju bëjnë prèsion. Mërkùri kthehèt djathtas te Shigjetari në mëngjes, por mòs prisni “dritë” deri në javën e ardhshme. Dita i jep vetes një ritëm më të qetë dhe për të pushuar sa më shumë që të mùndeni.

PESHQIT

Stresi, kèrkesat dhe ritmet disi më intensive i sjell hëna nga Virgjëresha sot, pasi të gjíthë po kèrkojnë diçka nga ju në veçánti dhe mùnd ta bëjnë edhe në mënyrë të gabuar. Sot, Mërkùri është në rrugën e dùhur në fùshën e kárrierës, por do t’ju dùhen edhe disa ditë që të keni një pasqyrë të qartë se ku po shkòni në nivel profesional dhe të keni zhvillime.

Leave a Reply