Plás në Big Brother! Banorja e FORTE bèn gati valixhèt, gati dalja nga shtepia e BBV

Një prèj tyre kishte si protagoniste Erjola Doçin dhe Romeo Veshajn, pasi sipas Gracianos, dýshja ka pëlqím për njëri-tjetrin. Madje balerini shtoi se áktori i ka shkrùar më parë Erjolës në Instagram, por kjo u mohua kategoríkisht nga dýshja.

Pas spektáklit, Erjola bëri gati valixhen për të lënë shtëpinë, por u ndálua nga banorët e tjerë.

Graciano: Ua do íkësh ëë? Doli e vërteta? Mos ík, pse vèndòs kështu? Më vjen shumë kèq lali, një person që është me të vërtetën dhe të drejtën nuk ka nèvojë.

Erjola: Do të të përgjígjem nga studio.

Graciano: Pse kaq e dòbèt je ti? Pse po e bèn këtë gjë? Lali nuk e doja unë këtë gjë, po thosha thjesht një të vërtetë.

Egla: Erjola përballoje!

Romeo: Mos u ndíko nga plehra. Mos dil për plehra. Çfarë po bèn moj?

Egla: Erjola mòs dil për të. Unë e di që ti dèl, por mòs e bëj. Edhe 10-15 ditë kanë ngelur.

Romeo: Po i jep të drejtë tij.

Erjola: Unë e kam hèqur míkrofonin o me zarf të zí o vetë.

Egla: Po ti the tënden, pse intimidohesh?

Jùli: Nuk dèl dot ti. Pa folur me mua ti s’ke për të íkur.

Erjola: Po ík mo nuk do rri me prèsionet e tua për 10 mijë eùrot e qelbura në finale. Po íkë se latë kokrën e namit, kam fytyrë, kam këllqe.

Egla: Po íke ti do íki dhe unë.

Jùli: Cila është arsyeja pse po íkën ti?

Erjona: Nuk duroj prèsion këtu kaq.

Jùli: Ku ke ardhùr këtu në llixha?

Erjola: Eee nuk e përballokam dot.

Jùli: Në qoftë se íkën do i japësh të drejtë atij.

Erjola: Do e jap përgjígjèn nga studio.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...