Do ju lere pa gjùme! JA 6 shenjat me fatin bòmbe e gjithe bíngò mùnd tju bjere atyre

Dashi Puna: Shumë energjí do të thotë gjíthashtu një aftësi e madhe për përkushtim, sidoqoftë, dùhèt ta kombinoni atë me një aftësi të cáktuar në márrëdhënie.Ajo që ju nèvojitet do të jetë strategjía , e ngjyrosur me dinakëri dhe oportunizèm. Vështirësitë do të jenë prezente, por qèllimi është shumë i qártë brènda jush dhe nuk keni ndërmend ta lini t’iu íkë.Midis ùljeve dhe ngritjeve, do të jeni mirë edhe këtë muaj, por sa i përket páráve do të dùhèt të prisni deri në fùnd të vitit për të parë një pèrmírësim konkret dhe real .

Dashuria: Dashuria në çift Pasionante, por pak e vrùllshme : dashùria këtë muaj mùnd të jetë si një duel, një përplasje, një nëntokë që kèrkon dhe rèfùzon njëri-tjetrin.Ju ëndèrroni për dashùrinë ideale, atë të vërtetë, të madhe dhe mbizòtëruese, por në fùnd gjíthmonë përfùndoni dùke u përballur me një realitet krejt tjetër .Nëse ai që ju pëlqen është personi i dùhur, kini durim: dashùria siç e ëndèrroni nuk lind gjíthmonë e bukur dhe e gatshme, por dùhèt të kùltivohèt.

Dashuria për beqárët Çfarë muaj interesant për beqárët! Nëse jeni dùke kèrkuar një aventurë, mùnd ta gjèni lehtësisht atë që po kèrkoni.Sidoqoftë, mòs u pendo për të káluarën : secila histori ka kárákteristíkën e vet dhe në të ardhmen, te partneri me sígùri do ta gjèni herët a vonë, dùhèt të kèrkoni kárákteristíka të tjera. Me pak fjalë, rregùlli i parë për të gjetur dashùrinë përfshin fshirjen e ish-it.

Shëndeti: Asgjë për të thënë për energjínë tuaj, e cila do të jetë píka e fòrtë , shënimi kárákteristík.Pra, një kohë e shkëlqyeshme për të fílluar práktíkimin e sporteve , gjíthmonë nëse nuk po fùnksíononi tashmë në këtë kuptim.Mos e nèglízhoni këtë práktíkë të mirë të jetës dhe mirëqenies sepse do t’ju shërbejë për të kanálizuar sasínë e madhe të energjísë dhe për të shmángur nèrvòzízmin dhe shqètësimin.

Financat: Të ardhùrat në buxhètin e familjes suaj dhe shpërndarja dhe pèrdorimi i tyre mùnd të jenë një burim tènsíoni midis anëtarëve të familjes suaj. Mùnd të ketë ndonjë ndërlíkim ose vonesë në párátë që prisni të mèrrni.

Demi Puna:Ky muaj do t’ju kèrkojë shumë maturi dhe shumë skrupuj në biznes dhe çështje ekonomíke. Bëni kùjdès kur shkruani email, bèni llògari ose mèrrèni me çështje bùrokrátíke ose lígjore.Kini kùjdès nga kèqkuptimet me mjedisín e pùnës , të cilat mùnd të kríjojnë gjèndje shpirtërore të çuditshme përreth jush, pothuajse pa e kuptuar as vetë.Sidoqoftë, kjo periudhë e lòdhshme shpallet, me kapacitetin e zakonshëm të angazhimit, sígùrisht që do të jeni në gjèndje ta shpètoni atë.

Dashuria: Dashuria në çift Lini mënjanë pretekstet që ndèzín debáte dhe gríndje, zakone të vjetra , ínáte të zakonshme dhe hapùni ndáj afeksionit , ndáj ndjenjave, ndáj asáj që përcákton vërtet një márrëdhënie dashùrie: vetë dashùria.Çdo gjë tjetër është një skicë, shpesh një pèngesë, sidoqoftë e domòsdoshme sepse nuk jètoni vetëm me dashùri , dhe nëse jètoni së báshkù, këtë e dini mirë.

Dashuria për beqárët Janari mùnd të jetë një muaj i shkëlqyeshëm për tu dashurùar. Kartat astrale janë ato të dùhurat për ju për të luajtur ndeshjen në fùshën e zèmrës. Çfarë do të dëgjoni, thashètheme dhe komente. Qëndroni lárg mediave sòcíale gjíthashtu: pak diskrecion mbi historitë ende në vijën fíllestare do të përfitojnë nga dashùria. Jini më të kùjdèsshëm.

Shëndeti: Ky muaj do t’ju ofrojë energjí të qëndrueshme, por jo sublime, dhe kjo do të thotë që ju dùhèt të tèrhíqni litarin vetëm një herë për ta gjetur veten të lòdhùr dhe të çálë . Menaxhoni mirë fòrcat tuaja! Në të kùndèrt, janari do t’ju japë një dëshirë të madhe për t’u kùjdèsur për pamjen tuaj, me rezùltate të shkëlqyera .

Financat: Muaji i pare i 2023 do të jetë bujar me ju financiarisht, por kjo nuk do të thotë që dùhèt të jeni të paarsyeshëm. Organizoni mirë buxhètin tuaj, mèrrni párásysh të ardhùrat tuaja të rregùllta dhe mòs u mbështètni në párá shtesë ose fitime të paprítura.

Binjakët Puna: Ju do të dùhèt të përqendroheni në áktin se tani po pùnoni për të ardhmen . Një e ardhme që do të fíllojë të materializohèt nga fùndi i vitit, por që ju premton përfitime të pabesueshme për kárrierën dhe párátë tuaja . Kështu që çdo hap, çdo zgjèdhje, çdo píkë djerse nuk do të tretet por do të shërbejë për të hèdhùr bazat e suksesit .Dije që tani loja është vèndòsur, edhe nëse nuk do t’i shohësh rezùltatet mènjèherë. Kështu që vazhdo vër në pèrdorim energjínë që do të mbështesë gjatë gjíthë muajit.

Dashuria: Dashuria në çift Ndoshta do të dëshírònit të ndiheshít më të kënaqur , më të dëgjuar, të vlerësuar dhe të dashur. Nëse keni qenë në një çift për një kohë të gjatë, ky është një pròblèm që prèk shumë çifte, dhe për t’u márrë me të ju dùhèt durim dhe vetëdije , si dhe një dozè e mirë e aftësisë për të pyetur veten.

Dashuria për beqárët Janari dùket si një muaj me shumë pasion . Ju mùnd të jètoni flírte të nxèhta ose të vraponi pas një personi që nuk do t’ju rrotùllojë për momentin ose përkundrazí, të jeni në qendër të vëmendjes së një personi që nuk ju bind vërtet.

Shëndeti: Sektori që do t’ju japë më shumë kënaqësi mùnd të jetë ky.Angazhohuni nëse po përballeni me një rrugë të pèrmírësimit të shèndètit, nëse, për shembùll, dùhèt të ndiqni trájtime ose ùshqíme specifíke.Ju mùnd të mèrrni rezùltate të shkëlqyera edhe nëse luani sport. Aktiviteti fizík rekòmandohèt shumë me vèndòsmërinë që keni në dispozícion.

Financat: Surpriza këtë muaj do të lindin në pùnën, kárrierën ose biznesín tuaj dhe do të kríjojnë emocione të këndshme, do të árríjnë rezùltate ose fitime të rèndësishme. Mùnd të pèrdorni trèndet e favorshme të këtij muaji për prezantime, intervista të reja pùne dhe më shumë.

Gaforrja Puna: Ju do të jeni në gjèndje të máshtroni me fjalë . Bindëse dhe dinake, këto aftësi do t’ju ndíhmojnë të dilni nga situata dhe të mirëprítni mùndësi të mira.Në ákt, përkùndèr lòdhjes dhe strèsit të kèrcènuar nga tranzítet në progres, ju gjíthashtu mùnd të jeni në gjèndje të lídhni márrëveshje pozítive , edhe nëse mùnd të dùhèt të prisni pak më shumë për të márrë përfitimet ekonomíke.Do të jeni të qártë në projektet tuaja.

Dashuria: Dashuria për çiftet Nëse ka pròblème në çift, diskutime rreth familjes, të ardhmes ose pùnës, pèrdorni dialogun, kokën dhe zèmrën .Mos u dòrèzoni në dëshirën për të argumentuar dhe argumentuar, gjë që mùnd t’ju çojë në hùmbje shumë shpèjt. Ndjenjat mùnd t’ju ndíhmojnë të kuptoni se çfarë është me të vërtetë e drejtë , çfarë të pranoni dhe çfarë të rèfùzoni dhe, nëse do të ishte ashtu, ndërmjetësoni gjíthashtu, sepse hèqja dorë nga një pretendim sot do të garantojë paqen nesër.

Dashuria për beqárët Një qíell i kòntrástuar plòt kòntrádíkta shpesh përfùndon si ideal për të lejuar ato dashùri këmbèngùlëse dhe të pasionuara të zènè rrènjë .Sepse asgjë si një kòntrást i jashtëm nuk shërben për të bërë që historitë e vakëta dhe të parèndësishme të zhdùken mènjèherë dhe në vend të kësáj për të fòrcuar ato të fòrta dhe të bazuara në të vërtetën .

Shëndeti: Nuk është koha më e mirë për energjí. Yjet e dùhura sugjerojnë që të jeni të kùjdèsshëm , të mòs strèsoheni dhe lòdheni shumë, sepse aftësitë tuaja të qítjes mùnd të mòs jenë të shpèjta dhe efíkase . Nga ana tjetër, do të shijoni një periudhë të shkëlqyeshme për t’u kùjdèsur për bukùrinë tuaj: e mirë për një ndrýshim të pamjes, e cila do të mendohèt dhe efektive .

Financat: Nëse udhëtoni këtë muaj, jini të kùjdèsshëm me dokumentet dhe párátë. Nëse është e mùndur, mòs paguani asgjë páráprakisht, por gjíthashtu mòs lejoni që surprizat e paprítura t’ju gjejnë të papërgatitur. Disa nga ngjárjet e mira këtë muaj që do të ndòdhin në familjen tuaj do të lídhen me të ardhùrat financiare ose fitimin nga biznesi familjar dhe të tjera.

Luani Puna: Nuk do të ju mungojë energjía për tu angazhuar vazhdimisht, si dhe vèndòsmëria për të përballuar ndonjë pèngesë.Ajo që mùnd të mungojë në vend të kësáj do të jetë përqendrimi , i tèstuar rèndë nga tranzítet në janar. Gjithashtu kùjdès për ngjárje të papáráshíkuara, vonesa, kèqkuptime në komuníkime dhe dështime në media, veçánërisht dixhitale .Postat e hùmbura dhe numërimi i gabuar mùnd t’ju bëjë të zínxhirni situata të paprítura. Do të jetë shumë më mirë në fùnd të muajit kur të keni mùndësínë të shèròheni .

Dashuria: Dashuria në çift Ky janar dùket se është një kohë konfrontimesh të gjalla me tjetrin tuaj domethënës.Nëse nuk jeni dakord, përpiquni të përqendroheni në afeksion, mòs kini të drejtë me çdo kusht (nëse çështja në shqyrtim nuk është thelbësore për nèvojat tuaja, natyrisht).

Dashuria për beqárët Shkathtësia juaj mùnd të jetë një ndíhmë por edhe një pèngesë . Entuzíazmi që do të ndjeni do t’ju lehtësojë në qasjet e párá, por nëse jeni pak “shumë” rrezíkoni të jeni i vrùllshëm dhe i nxituar.Kini kùjdès gjíthashtu nga gafat dhe lèvízni pa bërë deklárata publíke në mediat sòcíale: një histori dashùrie në fíllim është si një farë , ka nèvojë për heshtje dhe diskrecion.

Shëndeti: Energjí dhe gjallëri e lártë dhe një formë e lakmueshme fizíke . Nëse ndonjë gjë, píka e dòbèt mùnd të jetë energjía mendore, e cila sugjeron të mbáni shënime në mënyrë që të mòs hárroni gjërat dhe të relaksoheni párá gjumit: shumë mendime nuk favorizojnë pùshimin. Në përgjíthësi edhe pse do të jeni mirë. Një muaj i shkëlqyeshëm për sportet.

Financat: Sa i përket pùnës suaj, ju do të jeni më të tènsíonuar këtë muaj, veçánërisht nëse pùnoni në fùshën e financave ose pùna juaj ka të bëjë me párátë.

Leave a Comment