Pasi e GÓDITEN, Ilnisa ben Veprimin e Papritur qe ÇMÉNDI Vellain e Madh

Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqí po vazhdojnë t’ia shprèhin dashùrinë njëri-tjetrit edhe më shumë.

Në një moment, çifti ka qenë në dhomën e grimit, ku ky i fùndít u ndje i provokuar nga të pasmet e Ilnisës.

Gazetarja i thotë se nuk e provokon brènda në reality shou, por kur të dalin jashtë.

Ilnisa: Mendo zèmèr, detyra të rèndësishme të presín.

Meritoni: Obobo vdíqa krejt, po pse më provokon ashtu?

Meritoni: Ky është një lloj provokimi.

Ilnisa: Po se nuk kam çfarë bëjë në këto momente dhe po të provokoj ty…

Meritoni: Pse nuk më provokon ti?

Ilnisa: Kurrë asnjëherë, unë ty?

Meritoni: Ti dùhèt të më provokosh mua.

Ilnisa: Po jo këtu mo zèmèr. Të provokoj unë jashtë ty sa habitesh ti.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...