Káne lindur me kèmishe! Ja 2 shènja te Bèkuara ne Pasuri e Fat Mágjik tek Gjithcka

Shenja e pare me nje fat fantastik eshte Peshorja, Hëna e plòtë e muajit të shkùar, përcáktoi atë që pak a shumë do të ndòdhte në ditët e párá të muajit qe vjen. Lajmet që do të dëgjoni mùnd t’ju surprizojnë dhe do ta ndjeni të nèvojshme për të menduar gjatë párá se të përgjígjèni. Probleme të vogla mùnd t’ju shfaqen me financat, të cilat do të pèsojnë ndrýshime të paprítura që kèrkojnë gjètjen e një ekuilibri.

Nëse dëgjoni lájme pozítive (që mùnd të lídhen me financat), do të zgjídhni të mòs i trègòni njeriu dùke qenë se shumica e njerëzve po hasín pròblème të mëdhá ekonomíke si pásojë e pándèmisë.

Ditët e párá të muajit qe vjen nuk janë koha e dùhur për të bërë márrëveshje apo për të firmòsur kòntráta, prandáj prisni deri në dhjetor.

Hëna e re e 18 dhjetorit do t’ju japë mùndësínë të gjèni mënyra të reja për të fituar párá. Mùnd të njòftoheni për një pùnë që ju e bèni me qejf, ose nëse jeni i vetëpùnësuar, do të mèrrèni me klientë të rinj.

Kërkoni dhe promovoni talentin tuaj pasi universi është me ju. Nëse po kèrkoni një pùnë të re, thuajani këtë të gjíthë njerëzve që ju rrethojnë.

Përsa i përket jetës private, nëse keni qenë dùke kèrkuar për një banesë të re, pozícioni i Hënës do t’ju ndíhmojë. Nëse keni nèvojë për párá shtesë, familja do t’ju vijë në ndíhmë.

Hëna e Plòtë e 30 dhjetorit, në Binjak do t’ju bëjë të nxirrni konkluzíone për një nga aspektet më poshtë: 1 -projekt që lídhèt me median, 2-një lídhje biznesi, 3- një çështje lígjore, 4- një diskutim me díkë që jèton lárg jush.

Do të doni të udhëtoni gjatë kësáj kohe, por bèni kùjdès pasi situata me Covid-in nuk do të qetësohèt deri në fùnd të dhjetorit.

Në një hënë të plòtë, diçka mbáron që një tjetër të fíllojë. 30 dhjetori është moment shumë i rèndësishëm që lídhèt me veprimet apo diskutimet që keni bërë në ekilpsín e fùndít, atë të 5 qershorit. Çfarë ndòdh përgjatë një eklipsi është i rèndësishëm dhe kèrkon vëmendje, pasi ndíkon tek e ardhmja. Ky muaj është koha më e mirë për të blerë rroba dhe veshje të reja. Shármi ju identifíkon, prandáj buzèqesh dhe zgjídh me kùjdès.

E dyta shenja shume e dashur ne listen e fatit eshte Akrepi, Dhjetori vijon me një shënim të ashpèr për ju. Hëna e Plòtë ndòdhi tekníkisht në nentor, por do të ndíkojë përgjatë gjíthë këtij muaji. Do të jetë shumë e rèndësishme të mbròni shèndètin tuaj, pasi është periudhë dèlíkate. Duket se partneri juaj në dashùri ose biznes, mùnd t’ju japë lájme që s’i prisnit. Diçka e tillë do të shkáktojë një shenjë tek ju dhe ndjesitë që keni në lídhje me atë márrëdhënie.

Fatmirësisht, gjërat rregùllohen në mes të muajit dhe ju do të mèrrni një dhùratë nga universi. Hëna e Re e 18 dhjetorit do t’ju japë mùndësi të mendoni për nèvojat dhe ëndrrat që keni. Keni qënë të zènè dùke zgjídhùr pròblèmet e të tjerëve, veçánërisht në zyrë, por dùhèt të trègòheni të zgjuar të mèrrni kohë për vete dhe për çfarë ju bèn të ndiheni mirë.

Bëni mirë ta pèrdorni në fùnksíonin tuaj Hënën e Re, pasi mùnd të bëjë shumë gjëra që t’ju vijnë në ndíhmë. Aty nga 18 mùnd të nisë një lídhje e re, që do t’ju kríjojë ndjesínë e sígùrisë që kishít kohë pa e ndjèrë. Muaji i fùndít ka qenë i mbùshur me vonesa, ndrýshime dhe çáste frustruese. Klientë apo individë të ndrýshëm nuk ju kanë dhënë një përgjígje përfùndimtare në lídhje me pùnën ose email-et kanë patur pròblème. Gjërat do të ndrýshojnë pas 3-4 te muajit tjeter dhe aty nga fùndi i muajit do të ecin më ngádalë.

Financat do të jenë në mendjen tuaj kur nënëtori të përfùndojë, por dùket se jeni gati të mbároni një márrëveshje me shumë vlerë. Ditët e fùndít të ketij muaji, do t’ju lënë një shije fantastíke.

Leave a Comment