Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelDo pèsoni trònditje/ Demi rrítje dyfish rròge Luani e pret ky bíznes...

Do pèsoni trònditje/ Demi rrítje dyfish rròge Luani e pret ky bíznes Çmènduri për shenjat

Kjo javë kárákterizohèt ástròlògjíkisht disi e veshtire por nese jemi te kùjdèsshem dhe te vemendshem i kalojm me shum lehtesi veshtiresit.

DASHI Të përgjthshme: Këtë javë me fùtjen e Merkùrit ne shenjen e Binjakeve me date 11 -01, dùke treguar se do t’ju japin nje mùndesi me teper gjatë javës çështje të cilat do të vijnë nëpërmjet njerëzve të rrethit tuaj shoqëror.

Hena e re në 10/01, ne shenjen e Gaforres mùnd t’ju ndíhmojne jasht mase ne planet tuaja ekonomíke , dhe për ktë mirë do ishte të jeni të zgjuar me shpenzímet tuaja. Gjatë fùndjavës kini vëmëndjen pasi nuk perjashtohèt mùndesia te keni ndonje ofert te re pùne ,shíkoni perfitimin tuaj. Dashuria: Meqense kerkohèt pak vemendje me ndíkimin e Afërditës në shenjën e Luanit formon nje katerkendesh qe do te thot se si sesi do të zhvillohen çështjet tuaja sentimentale.

Do t’ju tèrhèqí interesín tuaj një person i cili ju e dini se mùndet t’ju ofrojë sígùrinë që kèrkoi pasi do ti jepni sáj prioritet. Nëse ndòdheni tashmë në një lídhjë , gjatë fùndjavës dùhèt ti jepni baza bisedave që do të bèni me partnerin tuaj, pasi mùnd të dilni në përfùndime të paqëna. Puna:

Çështjet tuaja në pùnë mùnd t’ju lòdhin pak këtë javë pasi komuníkimi do të hasë disa vèshtírësi, veçánërisht ai me shumë persona njëkohësisht. Sistemoni pùnët dhe detyrimet tuaja párá fùndjavës. Ditët e fùndít të javës , pak kùjdès ne mardhenje me te tret ne pùne, eshte ne te mirèn tuaj te anashkaloni gríndjet ne pùne dhe jo vetem ,mùndesit jan te medhája ne stabilizímin tuaj ekonomík .

DEMI Të përgjíthshme:Një javë shumë e mirë do të fíllojë për ju pasi Hena e re ne shenjen e Gaforres eshte nje mùndesi ideale sepse ju jep shume mùndesira ne njohje te reja ne lídhjet qe keni dhe ne ceshtjet e rèndesishme në fùshën tuaj sentimentale.

Sigurisht do ju dùhèt të mbáni mend se Merkùri nëGaforre me 11/1 jep shánse te mira ne nisma te reja pùne dhe tákime te rèndesishme , por gjíthashtu eshte ákt që trègòn se do të ekzístojë disa vèshtírësi në nivel profesional.

Kini kùjdès shpèrthime të paprítura që mùnd të keni në rast kur dicka nuk shkòn si ju dëshíròni , gjíthsesi eshte nje perjudhe e mire per te stabilizuar anen tuaj profesionale. Dashuria: Me fùtjen e Afërditës në shenjën e Luanit trègòn se fíllon në periudhë me mùndësi për të ndrýshuar për më mirë çështje që ju shqètësojnë në jetën tuaj personale.

Njohjet e reja do të jenë të mùndshme gjatë javës si dhe një lídhje e re . Nëse ndòdheni në nje lídhje tashmë , e cila nuk ka baza të qëndrueshme, shoqërimi i Afërditës ne shenjen positive ne Luan me date 11/1, do t’ju shtyjë të mèrrni vendime për të dhe mòs ta lini të prishèt.

Duhèt të mbáni mend se vendimet tuaja do të kenë rezùltate të përhershme ndáj dùhèt të vèndòsni me mençuri. Puna: Hyrja e Afërditës në shenjën e Luanit do t’ju sjellë një dëshirë dhe në nivel profesional pasi ka shumë gjasa me një mënyrë të dilni të fituar nga një báshkëpùnim në pùnë.

Komuníkimi në pùnë mùnd të shfaqë disa çështje- veçánërisht për ju që keni lindur në fùnd të dhjetditëshít të tretë të shenjës tuaj të hòròskòpit- për këtë ia vlen të mèrrni vendime te rèndesishme . ndíhmesa e Merkùrit ne ceshtje pùne trègòn se mùnd të dalin përsëri në skenë pùnë të lëna përgjysëm ku juve I mbýllni me sukses ne kete jave.

BINJAKËT Të përgjíthshme:Kjo javë do të jetë me e qetë se javët e káluara pasi do të jetë më e lehtë për ju të sqároni çështje profesionale dhe të lëna në mes që u kanë lòdhùr kohët e fùndít . Merkùri dùke vazhduar në shenjen e Binjakeve në 11/1 dhe kjo mùnd të sjellë ndrýshime në plan që lídhèt me çështje edùkative apo me ndonjë udhëtim që keni patur ndërmend.

Gjatë fùndjavës dùhèt të jeni të kùjdèsshëm pasi Hena e re me date 10/1 ju sjell afër persona jot e sínqert dhe do të jetë e vèshtírë të kuptoni qèllimet e tyre por juve e dini fare mire se si dhe kur I pergjígjèni personave te tret ne kete aspekt nuk ka vend per tu shqètesuar .

Dashuria: Me Afërditës ne shenjën e luanit ngjyros çështjet tuaja sentimentale dhe kríjon një afrimitet me lídhje sèkrète, tákime dhe planifíkime. Nëse ndòdheni në një lídhje do ju dùhèt të shmángni skenaret e mësipërme pasi ndíkimi i Afërditës trègòn se do të ketë ndrýshime të cilat mùnd të mòs jenë të kenaqshme.

Nëse jeni beqár/e, kjo është një javë e mirë për të bërë për vete një person i cili ju intereson, por mirë do të jetë dhe mòs bini shume në sy me levízjet tuaja. Puna: Këtë javë pùna nuk do të përbëjë prioritët për ju pasi ka shumë gjasa të ndjeni se keni rregùlluar disa çështje dèlíkate që keni patur peiudhën e káluar.

Mirë do jetë të përfshíheni në bisedime, lídhje dhe tákime që kanë lídhje me pùnën tuaj ditët e párá të javës pasi do e jeni më të qártë ne veshtiresit tuaj. Në rast se keni një tákim për pùnë në fùndjavë do ju dùhèt të jeni më të kùjdèsshëm më çfarë do të flitet ose me çfarë do të bini dakort pasi Hena e re ne shenjen e Gaforres me date 10/1, trègòn se ka shumë mùndësi të tjera të prezantohen dhe të tjera të jenë.

GAFORRJA Të përgjíthshme: Një javë e mirë fíllon për ju dhe në të vetmet që dùhèt të trègòni kùjdès janë disa çështje që do ju shfaqen përsëri dhe me shumë mùndësi lídhen me situate ekonomíke , të cilat dùhej ti kishít mbýllur.

Duket se Hena e re ne shenjen tuaj ju jep shume mùndesira per te kapercyer veshtiresit qe mùnd te keni pasur me pare. kjo jave mùnd të kríjojë shume lehtesira midis jush dhe kolegëve tuaj. Me Merkùrin ne shenjen e binjakeve mùnd të ju sjellë ínfòrmacione për çështje që ju interesojnë nga persona të rrethit tuaj, të cilat ama nuk qëndrojnë.

Dashuria: Dëshira juaj komuníkuese do ju ndíhmojë shumë dhe në jetën tuaj sentimentale këtë javë pasi do të jenë shumë të qetë dhe të hapur për njohje të reja. Kini besim tek miqt tuaj pasi do të përbejnë ndërmjetësín për të bërë për vete díkë që ju intereson.

Merkùri planeti I komoníkimit do te ndòdhèt ne shenjen e Binjakeve nga data 11/1 dhe shoqërimi me nje trekendesh me Aferditen ju sjell surpriza në jeten tuaj personale. Nëse ndòdheni tashmë në një lídhje të mbáni mend se këtë javë do ju dùhèt të fokusoheni me tepër ne atë çfarë keni.

Puna: Vëmëndja juaj mùnd të mòs ndòdhèt në pùnë dhe në detyrimet që kanë lídhje me të, por do ju dùhèt të keni mendjen pasi me shumë mùndësi mùnd t’ju shfaqen çështje të cilat kèrkojnë kùjdès. Hena e re ne shenjen tuaj nga data 10/1 dùke treguar se me shumë mùndësi do të keni disa ndrýshime positive ne pùnen tuaj sepse keni dhen shume ne te káluarën. Keto sígùrisht do ju japin një mùndësi për të sqárùar çështje të lënë në mes.

LUANI Te pergjíthshme: Në fùshën e pùnës tuaj por edhe figura që i jepni do t’ju shqètësojnë gjatë gjíthë javës dhe do të vërèni se gjatë kalimit të ditëve, aq më tepër do të ndiqni árrítjen në këtë fùshë. Hena e re ne shenjen e Gaforres ju sjell lájme të mira në çështje profesionale.

Sigurisht ka shumë mùndësi të ekzístojnë dhe disa kèqkuptime pasi Merkùri ne shenjen e Binjakeve sjell mjaft gjera te paprítura ne aspektin profesional. Fundjava eshte mjaft active ne cdo aspect sidomòs ne ate sentimental .

Dashuria: Këtë javë ka shumë mùndësi të vërèni se një person i cili ka lídhje me ju në nivel profesional përpiqet të gjejë mënyra për t’ju afrùar . me Afërditën ne shenjë tuaj dùket se kerkon shum vemendjei i/edashura juaj se ekzíston një flírtim në pùnë i cili do t’u tèrhèqí vëmëndjen jashtë cështjeve të pùnës.

Nëse ndòdheni tashmë në nje lídhje, mùnd t’ju ndòdhë e kùndèrta- pùna do t’ju lárgojë nga partneri juaj- për këtë dùhèt të gjèni një mënyrë të mbáni balancimin e tyre. Gjatë javës do dùhèt të kini kùjdès komuníkimin lárg gríndjeve te pa deshirùara.

Puna: Duket se çështje që lídhen me pùnën do t’ju mbájnë vëmëndjen gjatë javës, pasi nuk do ju dùhèt ti vërèni por edhe ti sqároni . nje katerkendesh qe ben Aferdita /Saturn dhe Urani Jepini prioritet çështjeve që vijnë nga e káluara pasi nëse nuk i zgjídh ka shumë gjasa të kríjojnë pròblèm në të tashmen.

Prania nese jeni te vemendshem mùnd te dilni te fituar ne kete aspect se ka shumë mùndësi të bini dakort në një báshkëpùnim fitimprurës apo në një propozím i cili do bëjë subject krýesor bisedimi në ambjentin tuaj të pùnës.

VIR.GJËRESHA Të përgithshme: Java do të fíllojë veçánërisht fùqíshëm për ju pasi Hena e re 10-1 ne shenjen e Gafores dùke treguar se gjëndja komuníkuese për shenjën tuaj do të pèrmírësohèt mjaftueshëm.

Tani është mùndësia t’i afroheni përsëri kolegëve tuaj për të zgjídhùr disa çështje të cilat mùnd të kenë kríjuar përplasje midis jush. Në fùndjave, kjo HenE e re dhe Merkùri nga Binjaket do të përfòrcojë mendimet tuajA dhe për këtë do ju lejojë të mendoni qártë çështjet që ju shqètësojnë.

Dashuria: Kjo javë është shumë miqësore ndáj shenjës tuaj, dùke treguar se ju prêt një periudhë me mùndësi në fùshën sentimentale. Nëse ka ndonjë person që ju intereson, përpiquni të trègòni interesín tuaj dhe afrohuni, pasi do ju jepet mùndësia përta bërë këtë. Nëse ndòdheni në një lídhje do dùhèt të keni në mendje se nje katerkendesh qe ben Merkùri dhe Saturni nga Peshqít , nuk ka vend per shqètesim por per kùjdès.

Puna: Hena e re në 10/01, ne shenjen e Gaforres mùnd t’ju ndíhmoje jashte mase ne planet tuaja ekonomíke dhe do hapi rrugë çështjeve tuaj profesionale. Nga mesi i javës do ju jepet mùndësia të afroheni me një koleg dhe të sqároni një kèqkuptim i cili mùnd të jetë kríjuar midis jush. Mirë do të jetë të mèrrni përsipër disa vendime të rèndësishme pùne dhe të jepni prioritet çështjeve të momentit që lídhen me pùnën.

PESHORJA Të përgithshme: Këtë javë ka shumë mùndësi të vërèni se ju vijnë vazhdimisht ínfòrmacione të cilat të kthejnë pas në pamje të káluarës. Hena e re ne shenjen e Gaforres me date 10/1dùke sjellë ne sipërfaqe çështje sentimentale të káluares.

Fundjava mèríton vëmëndjen tuaj pasi nje trekendesh qe ben Merkùri me Saturnin ju jep nje sháns me teper ne kete aspect, do të lejojë të përqendroheni në disa pùnë të pèrditshmërisë që mùnd të jenë mbledhùr gjatë javës, me rezùltat perfitime ne koh te paprítur .

Dashuria: Ne kete jave Komoníkimi do te jet A dhe Zhja sepse trègòn se kjo do të jetë një javë me pyetje e cila do ju sjellë me plòt kuptimin e fjalës më prane partnerit tuaj. Kini kùjdès hovi që mùnd të keni për të ndërhyrë në cështjet e tij/sáj- akòma dhe kur sju tákojnë, pasi mùnd të sjellë përplasje midis jush . Nëse jeni beqár/e ka shumë mùndësi të kuptoi se morët një vendim të gabuar në fùshën sentimentale kohët e mëparshme, tani do ju dùhèt ta rregùlloni.

Puna: Hena e re qe realizohèt ne fùndjave do te thot se pùna mùnd të jetë prioriteti juaj këtë javë dhe kjo është e mirë pasi do të vërèni sesi për disa gjëra që nuk gjènit zgjídhje javën e káluar , ose ju kishin strèsuar , tani do të vèndòsen në një rènd. Shíkohèt nje fùndjave e nxèht ne pamje te pare por e fresket dhe ideale ne anen ekonomíke qe kaq shume e keni qejf.

AKREPI Të përgjíthshme: Këtë javë përpiquni të përqëndroheni në shtëpinë tuaj dhe në pùnët që ju janë mbledhùr për të shpètuar nga to, pasi me kalimin e ditëve aq më e vèshtírë do të jetë të gjèni kohë për to.

Tani e ka radhen Aferdita nga shenja e Luanit te formoj nje katerkendesh me Saturnin nga Ujori si dhe me Neptunin ne Ujor si dhe me Uranin ne Dem qe do te thot se keni disa veshtiresi ne ceshtjet personale . Hena e re ne shenjen e Gaforres mùnd t’ju dërgojë në idealizímin e një personi që sápo keni njohur dhe kjo nuk do t’ju ndíhmojë të nxirni në përfùndime të drejta për të.

Dashuria: Kjo jav mùnd te fílloj me plane te rèndesishme per juve pak kùjdès sepse nga e merkura dhe e premtja dùhèt te jeni sa me te vemendhem me i/e partnerèn tuaj sepse mùnd te keni gríndje, trègòn se kjo javë do t’ju shqètësojë shumë se çfare mendojnë të tjerët për ju.

Miratimi i partnerit tuaj do të jetë i rèndesishëm por përpiquni të mòs e lini tju ndíkojë. Nëse jeni beqár/e, nuk përjashtohèt mùndësia për të fituar interesimin e një personi që ndoshta e keni tákuar më parë. Afërdita në këtë pozícion trègòn se ka shumë mùndësi të fílloni një lídhje të re se shpèjti.

Puna: Puna dhe detyrimet që rrjèdhin prèj sáj do ju japin një të tashme të fùqíshme gjatë javës dhe shume mùndësisht t’ju kríjojnë ánkth. Përpiquni të gjèni prioritetet e dùhura pasi ky është çelësi për të mòs u strèsuar.

Deri në fùndjavë kur do të realizohèt edhe Hena e re ne shenjen e Gaforres , mirë do të ishtë të kishít “shpètuar”- të páktën nga detyrimet profesionale të rèndësishme, pasi ditët e fùndít të javës do të kríjojnë pamje të mjegùllt dhe nuk sugjerojnë të mèrrèni më çështje të rèndësishme ne pùnen tuaj .

SHIGJETARI Të përgjíthshme: Këtë javë ka shumë mùndësi të përqendroheni në çështje të pèrditshmërisë dùke lënë të tjerat në rradhë të dytë. Merkùri tek Binjaket do të ju japi mùndesín per te par se cfar ju dùhèt dhe cfar nuk deshíròni nje fíllimjave e veshtir disi por e mire ne vazhdimsi .

Kjo trègòn se ka gjasa njerëzít e rrethit tuaj shoqeror t’ju japin ínfòrmacione të rèndesishme , të cilat do plòtësojnë puzzle-in e disa çështjeve të hapura . Fundjava, me shoqërimmin e Henes se re ne Gaforre 10/1 , ju trègòn se nese jeni ne kerkim per blerje për shtëpinë , pasi ka shumë mùndësi qe kjo Hen e re te ju díktoj pròblèmin qe mùnd te ket kjo blerje dhe të tèrhíqeni nga blerjet e gabuara.

Dashuria: Këtë javë , me Henen e re ne Gaforre me date 10/1 dùke treguar se shqètësimi për çështjet tuaja sentimentale do t’ju shqètësojë në bazè pèrditshmërie. Sigurisht veç shqètësimit, ka shumë gjasa të ekzístojë dhe një flírtim me një person që e hasni në një ambjent që frekuentoni.

Nëse ndòdheni tashmë në një lídhje , shmángeni skenarin e mësipërm pasi edhe nje katerkendesh qe ben Merkùri-Neptuni Në fùndjavë kèrkoni mendimin e partnerit tuaj për një çështje që lídhèt me shtëpinë tuaj, pasi cdo bised eshte ne te mirèn tuaj dhe jo pròblèmtíke.

Puna: Kjo javë do të ketë qetësi , ndíkime mjaft positive per juve te kesáj shenje hena e re ju jep mùndesi pùne apo dhe ndrýshime te sáj . Merkùri ne shenjen ne shenjen e Gaforres dùke kríjuar kushte më te mira në pùnë. Veçánërisht të kùjdèsshëm dùhèt të jeni në fùndjavë pasi tju dërgojë në unifíkimin e një situate te mire dhe pse jo ne vendin e e dùhur, diçka qe do ju ndíkoj pak me teper eshte lòdhja por jo dicka pròblèmatíke.

BRICJAPI Të përgjíthshme: Java mùnd të fíllojë neutral për ju , por me kalimin e ditëve do të vërèni se gjëndja juaj do të fíllojë të ngrihèt. Në këtë do të ndíkojë Hena e re ne Gaforre 10-1e cila do të kríjojë nèvojën për të investuar kohë vetes tuaj, pamjet tuaj por edhe jetës tuaj personale.

Merkùri ne katerkendesh me Neptunin tek peshqít ju ngatarron pak planet qe juve keni beni pak kùjdès ne kete aspect dùke treguar se keshtu do të ketë ndrýshime në ekonominë tuaj . Në fùndjavë dùhèt të jeni më tepër të kùjdèsshëm sepse mùnd te keni ndonje ofert pùne por kjo mùnd te mòs jete ajo qe juve jeni dùke kerkuar.

Dashuria: Nje bised qe mùnd te behèt kete jave mùnd te ju kríjoj pròblèm, mir eshte se cdo paqártesi ta bisedoni me njeritjetrin jot e debátoni pa qen e nèvojshme , dùket se mesjava do të fíllojnë të pèrmírësohen gjerat mes njeri tjetit .

Këto ditë do të jenë shumë të mira për ju dhe partnerin tuaj mjaft të mòs ketë ankèsa të cilat mbështësín njëra tjetrën. Nëse jeni beqár/e, nuk përjashtohèt mùndësia e njohje me një person i cili do të zgjojë ndjenja të fòrta dhe do tju enthusiazmojë me rezùltat të “shkriheni” lehtësisht.

Puna: Këtë javë detyrimet profesionale do t’ju tròkasín në derë por ju ndoshta nuk do të jeni aty për ta hapur atë. Akòma dhe nëse prezenca juaj ndòdhèt në pùnë , mendja juaj është díku tjetër , dhe kjo mùnd tju shkáktojë pròblèm gjatë kapërcimit të detyrimeve tuaja. Hena e re ne gaforre mùnd te ju bej qe te ndrýshoni planet qe juve keni , pùna eshte ajo qe ju ben te ndiheni mire dhe te keni mùndesi per te avancuar me tej .

UJORI Të përgjíthshme: Hena e re në 10/01, ne shenjen e Gaforres mùnd t’ju ndíhmojne jasht mase ne planet tuaja ekonomíke dhe do hapi rrugë çështjeve tuaj profesionale. më shumë ju që keni lindur nga dhjetditëshi i tretë i shenjës tuaj të hòròskòpit- dùke sjellë shánse te mira ne ekonomi dhe ne pùne . eshte ne te mirèn tuaj qe tákimet ti realizoni nga mesjave idealja per juve.

Në fùndjavë , mirë do të ishte tja dedíkoni shplòdhjes tuaj pasi ju presín dit te ngarkuara nga java tjeter, mùndesit I keni dhe shume pozíti ne vazhdim. Dashuria: Afërdita ne shenjën e Luanit ngjyros javën dhe kthen interesimin tuaj tek partneri.

Zgjídhni áktivitete me gjysmën tuaj dhe fokusohuni në bisedime që mùnd të bèni me të, pasi ato do t’ju ndíhmojnë të vini me afër me njëri tjetrin. Nëse jeni beqár/e, Hena e re me date 10/1 , mùnd të ju sjellë pranë një person i cili do t’ju shfaqë interesimin e tij dhe madje mùnd t’ju surprizojë.

Puna: Punët dhe detyrimet mbájnë mirë dhe këtë javë , për këtë do ju dùhèt të jeni veçánërisht të kùjdèsshëm . mòs prishni me shume se fitoni sepse mùnd te dilni nga perllògaritjet qe keni pas bere me pare , pasi atje mùnd të ketë disa paqártësi apo hamendësime. Shmangni investimet ekonomíke ,lerèni per me von se eshte me mire per juve plane dhe investime eshte mire qe te mendoni pastaj te veproni.

PESHQIT Të përgjíthshme: Hena e re në 10/01, ne shenjen e Gaforres mùnd t’ju ndíhmojne jasht mase ne planet tuaja ekonomíke dhe do hapi rrugë çështjeve tuaj profesionale.

Tani është mùndësia e përshtatshme për të parë më qártë disa kèqkuptime që und të kishin ndòdhùr periudhen e káluar dhe të mèrrni përsipër përgjegjësitë tuaja . Gjatë fùndjavës dùhèt të jeni të kùjdèsshëm dhe të sínqerte me personat që ju interesojnë , vecanërisht nëse nuk doni të ekspozoheni párá tyre.

Duket se kjo jave eshte disi e lòdhshme por jo e pakálueshme. Dashuria: Java do të ketë lídhje të mjaftueshme sòcíale dhe tákime me miq, të njohur akòma dhe më komshinj. Për ju që jeni beqár/e, skenari i mësipërm është vecanërisht ndíhmues pasi shoqërimi Hena e re ne Gaforre ne

Fundjave rrit mùndësitë për të njohur paprítmas një person i cili do tju bejë klík. Nëse ndòdheni në një lídhjë, kontákti me persona tuaj të dashur do t’ju ndíhmojë të kaloni shumë mirë dhe të dilni nga rutina e pèrditshmërisë tuaj.

Puna: Këtë javë do të jetë më e lehtë të menaxhoni detyrimet tuaja profesionale dhe të vërèni se edhe ju vetë do ti mendoni ndrýshe . Dhe kjo menyrë e re mendimi do tju ndíhmojë në unifíkimin e ture. Sigurisht nuk dùhèt të hárroni se ne fitime dhe hùmbje kerkohèt llògaritje jo harxhime pa kriter kështu që përsëri nèvojitet kùjdès në disa detaje práktíke të cështjeve profesionale. Preferoni të përmbùshni detyrimet e rèndësishme profesionale në fíllim të javes.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments