Pak jave nga FÚNDI Jul Deda PLÁS ate qe po HÁBIT nje Shqiperi te tere

Aktori i humorit Jùlian Deda, teksa zhvillonte një bisedë në ambíentet e jashtme

të shtëpisë báshkë me disa prèj banorëve të tjerë, ka bërë një dekláratë të fòrtë ndáj Heidit.

Ai shprèhèt se që në fíllim të spektáklit, Heidi e ka parë që ai është një lojtar i fòrtë,

por nuk mùnd të kríjonte një márrëdhënie me të për shkák se është një burrë i martuar dhe kështu gjeti díkë tjetër, dùke kríjuar një romancë brènda shtëpisë.

“Ti e ke parë që në fíllim që ky burri është një lojtar i fòrtë(referùar vetes),

por nuk lídheshe dot me të se ishte i martuar, por gjeti tjetër. Hajde flasim, doni të flasim tamam dhe t’i themi gjërat troç”?- shprèhèt ai.

Kujtojmë që përgjatë këtyre ditëve, qendra e diskutimeve të banorëve ka qenë Heidi dhe Romeo, ndërsa ditën e djeshme,

Egla ka zhvilluar debáte të ashpra me Heidin, teksa është shprèhur se ajo është shkáktare dhe krýesorja që e ka bërë Romeon të dùket síkur po e trájton si diçka të pavlerë partnerèn e tij.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...