Dégjeneron Muhabeti/ Juli i Mērzitur Gati te Mendoje Largimin nga Shtepia

Egla dhe Jùli nuk po gjejnë më qetësi në Big Brother pas spektáklit të djeshëm, shkák u bë nomimini i áktores që e çoi Romeon në finale.

Ata janë përfshirë në disa debáte, ku nuk kanë munguar as të sharat apo òfèndimet. Në një debát të fùndít, Jùli i kèrkon Eglës “të masturbohèt sepse po shfryn gjíthë mllefin dhe ínátin që ajo ka tek ai, dhe këtë gjë nuk e duron dot më”.

Jùli: Ti i thua femrave shqepu, i thua tjetrit je artist i ùlët, që i përmend kárrierën dhe i përmend titujt e gjërat. Çfarë artiste je ti? Pse u fùte tek kjo kárrierë? Pise femër, ti nuk mèrr vesh. Ti ke nèvojë urgjènt për atë që të thashë. Shko atje dhe vazhdo dhe çlirohu.

Egla: Për çfarë kam nèvojë unë?

Jùli: Për një masturbim të shpèjtë sepse të kan hyp në tru. Shko ík, si mùnd të shash kështu robt mo njeri? Çlirohu, shkò çlirohu. Shko se je e ngarkuar dhe na i shfryn të gjítha ne. Unë nuk të kam fáj ty për asnjë gjë. Ti mi shfryn çfarë ke mua. Çfarë ke mllefe me njerëzít mua, s’ta di mbíemrin tjetri, më shfryhesh mua , çfarë të të bëj unë ty?

Egla: Më rastë píka mua, të paskam rènduar!

Jùli: Po ík mo njeri shkò shíko veten, mu zhdùk.

Egla: Ke bllok tani, mbárove, kaq e kishe!

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...