DíVORC NE BIG BROTHER! Pas fjalëve të vèllait, Meritoni mèrr vendimin që nuk prítej për Ilnisën

Takimi me vëllain ka trazuar mendimet e Meritonit. Rinori i tha Meritonit se është shumë mirë në lojën e tij individualisht, ndërsa i pyetur nga Ledion Liço nëse donte të tákonte ndonjë banor tjetër u shprèh se vetëm Meritoni mjafton.

Pas fjalëve të të vëllait, Meritoni është distancuar pak nga márrëdhënia me Ilnisën. Në një bisedë mes tyre, Ilnisa i tha Meritonit që ta shkëpusín raportin tyre, nisur nga sjellja e tij,

ndërsa ky i fùndít shprèhèt se është i dyzuar, dùke mòs e pasur të qartë atë që dëshiron të bëjë dhe se si do e vazhdojë lojën e tij.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...