PARA PRIME!! Shpërthejnë në lòt banorët cfare po ndodh sot valle

Romeo, Vesa dhe Arta disa ditë më parë kríjuan një tekst muzíkor brènda ambíenteve të shtëpisë, dedíkuar për nënën e tyre.

Ditën e sotme një surpërizè erdhi për të tre banorët,

ku Ervin Gonxhi, ish-banor i kësáj shtëpie e realizoj këtë projekt vetëm për ata.

Momente shumë të bukura dhe emocionuese u transmetuan ditën e sotme, ku të gjíthë të përlòtur afrohen tek Romeo,

ku ky i fùndít shpèrtheu në lòt teksa dëgjoi këngën e realizuar prèj Ervinit.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...