PAK PARA PRIME! TCH komunikon lajmin BÓMBE per Banoret brenda BBV

Teksa të gjíthë jemi gjíthë sy e veshë se çfarë postojnë

yjet e showbiz-it në rrjète sòcíale, kjo ndíkon dhe tek numri i tyre i ndjèkësve në Instagram.

Por cilët janë disa nga personazhèt VIP që kanë fituar apo hùmbur më shumë ndjèkës?

Kete TCH e nxorri para PRIME te sotem.

Sigurisht që në qëndër të vëmendjes tashmë janë yjet e “Big Brother VIP 3”. Surpriza e kësáj jave është se të gjíthë personazhèt VIP janë me një rritje mjaft të konsiderueshme të numrit të ndjèkësve në Instagram.

Egla Ceno ka shtuar 1.2K ndjèkës nga java e káluar.

Kujtojmë se që në natën e parë të spektáklit, Egla e nisi me një debát të fòrtë me Jùl Dedèn e dùket se ende nuk janë ùlur gjákrat.

Nga ana tjetër, ky i fùndít ka shtuar sërish 2K ndjèkës që nga java e káluar. Nga 436K, tani numëron 438K.

Shumë e komentuar në rrjèt është dhe Ilnisa Agolli. Që nga java e káluar, gazetarja ka shtuar 2.2K në numrin e ndjèkësve. Ilnisa që kur ka hyrë brènda shtëpisë së “Big Brother VIP”, ka qenë mjaft e afërt me një tjetër banor, Meriton Mjekiqín. Ky i fùndít ka fituar 3 mijë ndjèkës.

Roza Lati ka qenë po ashtu protagoniste e shumë debáteve, krýesisht me astrologen Meri Shehu. Roza ka shtuar 2 mijë ndjèkës këtë javë, ndërsa Meri ka shtuar 1.1K dhe tani numëron 13.4K.

Në ndrýshim nga java e káluar, kur kishte fituar 2.3K, këtë javë Vesa Smolica ka fituar vetëm 100 ndjèkës.

Ríke Roçi nga ana tjetër ka fituar plòt 3 mijë ndjèkës dhe tani numëron 123K.

Romeo Veshaj dùket se mbán vendin e parë këtë javë me plòt 6 mijë ndjèkës më shumë dhe tani ka 295K.

Leave a Reply