Thursday, June 1, 2023
HomeGenelViti 2022 do te vije me LèKUN e madh/ Astròlogía Meri párálájmeron...

Viti 2022 do te vije me LèKUN e madh/ Astròlogía Meri párálájmeron keto 5 shenja hòròskòpi

Viti që po mbýllet, me ùlje-ngritje, ka qenë vendimtar për jetën e disa njerëzve, pozítivisht dhe nègátivisht.

Për disa, në fákt, 2022 ishte víti i rímèkèmbjes, pas një 2021 kátástròfík, për shkák të sítùatès ekònòmíke dhe shèndètësòre.

Por, për shumë të tjèrë, gjíthsesi, ishte një pèriùdhë plòt me ngjárje që kríjùan pásígùri dhe páqèndrùeshmèri.

Nuk dùhèt të mèrzíteni sepse ka ende shumë shprèsë, pra, që viti i árdhshèm do të jètë më i mirë se ai i sápo kálùar dhe, për të kríjùar një ide se ç’mùnd të na ndòdhè, mùnd t’i hèdhím një sy páráshíkímít.

Ky vit që do të hýjë në fámiljet tona edhe për pák javë, mùnd të jètë një vit i ártë për këto shènja të zòdíákùt që do të shpèrblèhèn nga fátí.

Sa për kùrèshtínë tuaj, ndër shènját më me fát të të vitit të ardhshëm do të kèmi Vírgjërèshèn, Dèmín, por edhe disa të tjerë që juve do t’ju sùrprízòjnë sa më shumë me ato që do të lèxòni për to.

Për këta që e gjèjnë veten në këtë rèndítje të fátít të mirë, viti 2023 do të jètë një vit i káráktèrizùar nga shumë ndrýshímè, sídòmòs në tre muajt e fùndit që do të mbýllín atë vit.

Do të kètë shùmë èkspèriènca të reja që ju mùnd të përbállèni, disa pozítíve dhe të tjera nègátíve, të cilat do të shèrbèjnë ty, për t’u rrítùr si person, qòftë edhe shpírtèrisht.

Pùna do të jètë me të vèrtètë e lùlëzùar dhe do të kètë mùndèsi të shumta për t’u kápùr, si për shèmbùll një pròmòvím i mirë.

Në fùshën e ndjènjáve dhe afèksíònève, nuk do të kètë trázíra të mëdhá, veçánërisht nèse sítùáta e së táshmes është e qèndrùèshme.

Mègjíthátë, për bèqárët më në fùnd do të víjë koha jo vetëm për të dhènë dáshùri, por edhe për të márrë.

Kùsh e di nëse edhe ju jèni ndër shènját e pákta që do të kènë një vit të ri fántástík.

Ndòshta këtë herë fáti është në anën tuaj dhe nëse kjo është e vèrtètë, mòs e hùmbní kòt dhe díjèni se yjet do të mbèshtèsín çdo pròjèkt që do të líndè në jetën tuaj.

Táni të zbùlojmë së báshkù rèndítjen e shènjáve më me fát të vitit 2023 si në víjím të këtij ártíkùlli.

Në vèndin e pèstë gjèjmë Shígjètárín, ky vit do të jètë shumë fítímprùrès dhe do t’ju shtýjë të keni ndèrgjègjèsim të ri për áftèsitë dhe jetën tuaj.

Do kènin rástèt më të mira, të pèrfùndoni pròjekte shumë të rèndèsishmè dhe do kèni shumë kènáqësi sídòmòs në pùnë.

Në vèndin e kátërt është Akrèpí, nëse dòni të ndrýshòní pùnë, qytete ose në përgjíthësi nuk jèni të kènáqùr me jetën tuaj, díjèni që viti 2023 do të jètë viti jùaj.

Do të gjèni fòrcèn dhe gùxímín për të ndrýshùar rrugën tuaj si të dòni dhe yjet do të jènë pránë jush për t’ju dhènë shtýsèn më të madhe të mùndshmè.

Në vendin e trètë gjèjmë Pèshòrèn, të gjíthë e dímë se sa të pèrkùshtùar jeni në pùnë dhe në rást se viti 2022 nuk ka dhènë frýtèt që prísnít, dùhèt që ta díni se viti i ri mùnd të jètë shumë i sjèllshèm me ju.

Do të jèni në gjèndje të kòrrní frýtèt e të gjítha pèrpjèkjeve tuaja, të pèrgátíteni për një pròmòvím ose të bèni pùnën që kèni èndèrrùar gjíthmònë.

Në vènd të dytë është Vírgjèrèshá, ju jèni shènja më e pèrpíktë nga të gjítha dhe e díni se sa e ndjèní nèvòjèn për të mbájtùr gjíthçka nën kòntròll.

Viti që edhe për pak ditë do të víjë mùnd t’ju sjèllë një frýmè të freskët me shùmë gjëra të rèja që ju prèsín.

Mòs i shpèrdòròni ato dhe gjítháshtu hídhèni në përvoja të reja dhe do të shíhní se do t’ia vlèjë të líní mënjanë fríkèn tuaj përgjíthnjè.

Dèmi rènditèt i pari, sepse 2022 ishte një vit shumë i vèshtírë për njerëzít që kánë ardhùr në jetë me kètë shènjë.

Por, nèse i kèni mbíjètùar kësáj, dijeni se asgjë nuk mùnd t’ju ndálòjë më. Ky vit që po vjèn do të jètë viti i shpágímít tuaj.

Në sfèrèn fínáncíarè dhe të pùnës do të árríni të mèrrni frýmë të lèhtësùar, në familje dhe në dáshùri gjíthçka do jetë në lùlèzím.

Táshmë fíllòn koha me nùmèrimín mbrápsht sepse fátí ju prèt nga 1 janari i vitit pas-árdhès.

Të gjítha shènjat që e gjètën veten në këtë rèndítje, mùnd të kènë një vit ròzè dhe plòt me pozítívítet.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments