Saturday, December 2, 2023
HomeGenel"Do ju tròndise", Viti 2023 i fiton llòton Amèrikanè ketyre 5 shenjave...

“Do ju tròndise”, Viti 2023 i fiton llòton Amèrikanè ketyre 5 shenjave kane fatin e madh

Renditja e shenjave nga ajo me pak me fat te ajo me e favorizuar:

12-Luani Do jenë në një kundershtim me Jupiterin dhe në kùndèrshtim me saturnin, do kenë një vit të vèshtírë në báshkëpùnime, në martesë, të vèshtírë në kèrkesat që do víhen përballë tyre, në trádhtitë që do márrín dhe do japin. Do jetë një vit që do ndeshin një hapje një pèngesë, do bëjnë gjysmë hapi párá dhe dy hapa mbrapa.

Duhèt të bëjnë kùjdès sepse është një tendencë që do i kushtëzojë disi në kèrkesat e tyre. Dy muajt Muaj-Korrík mùnd të jenë muaj që do i japin pak më shumë çlirim shpirtëror ose pak më shumë párá për të ardhùr pak më shumë në qejf, por do jenë dhe dy muaj që mùnd të investojnë qoftë shpirtërisht qoftë ekonomíkisht. Më pas do vazhdojë sërish me debáte dhe përplasje në 2023.

- Advertisement -

11-Demi 2023 është një vit që unë mendoj nëse ata nuk përkushtohen shpirtërisht dhe nuk i mbròjnë pùnët e mira që kanë bërë në 2022 dhe në disa vite më përpárá, mùnd të kemi një degradim të márrëdhënieve të tyre krýesore, të pùnëve të tyre krýesore, një kthim prapa dhe asnjë ecuri.

Me Saturnin në Ujor do të ndjehen síkur nuk janë në natyrën e tyre, në ujërat apo kontáktet e tyre. Mbi të gjítha Demët kanë një natyrë që nuk ndrýshojnë shpèjt, nuk përshtaten shpèjt. Me teknologjínë, me të rènë, me të përparùarën,

nëse Demët nuk árríjnë të përshtaten dhe t’i márrín mirë masat e tyre të jenë të përqendrùar tek gjërat e reja apo mùndësitë për t’u përshtatur, unë atëherë nuk shoh përparim të mirë për Demët. Vetëm muajt Maj-Korrík mùnd të jenë një lloj afrimiteti miqësie, solidariteti dhe disa gjëra të mira. Duhèt të përshtaten me të rènë, me kohën dhe me idetë, nuk mùnd të ecin përpárá me idetë e së shkùarës.

- Advertisement -

10-Gaforrja Do kenë 2023-in më të çlirùar sesa 2022, por kjo do váret nga sa kanë gabuar në 2022. Çfarë pèngesash apo pròblèmatíkash nuk kanë kapërcyer dot, apo çfarë gábíme kanë bërë në çështjet ekonomíke dhe në llògaritë që kanë me të tjerët sepse 2023 është një vit që sqáron llògaritë e tyre qoftë ekonomíke, qoftë personale, qoftë èrotíke.

Ata që kanë gabuar shumë ose nuk i kanë vënë vëmendje të rèndësishme këtyre detajeve, atëherë unë mendoj që 2023 do ta kalojnë me shumë vèshtírësi. Por ata që dinë ku kanë gabuar dhe si mùnd ta kapërcejnë ose si t’i lajnë llògaritë e tyre, unë do thosha që 2023 do jetë një mënyrë për të rregùlluar hesapet e tyre apo për t’i çlirùar të gjítha këto pèngesa që mùnd të kenë pasur.

Uroj që të kenë gabuar sa më pak! Të mòs besojnë shumë në planin èrotík, 2023 nuk do jetë vit èrotík apo shpirtëror për ta sepse do jenë një nga shenjat që do duan t’i máshtrojnë apo gènjejnë në emër të një ndjenje shpirtërore.

9-Peshqít Saturni në Ujor për nja 2-3 vite do i bllokojë psíkologjíkisht dhe Peshqít e kanë shumë të rèndësishme hovin psíkologjík, nëse psíkologjía e tyre është e bllokuar, thuajse të gjítha rrugët janë të bllokuara dhe këtë e kanë me veten më shumë.

Do ndihen síkur ata e kanë fájin që të tjerët nuk i shohin, nuk e kuptojnë talentin apo pùnën dhe sákríficën e tyre. Ca njerëz që bëjnë shumë dhe nuk do dùken fare, ose të tjerët nuk do i shohin aq qártë, kjo do të jetë motoja dhe bllokimi i tyre për 2023 dhe në vitin 2024 do fíllojnë sërish hapjen e tyre. Por kanë një fat të mirë gjatë muajve Maj-Korrík, ku Jupiteri do fùtet tranzít në shenjën e tyre dhe do t’i japë një çlirim, një emocion të mirë dhe besim. Këshilla për ta është që të mòs ja vënë vetes fájin për bllokimet që do ndòdhin.

8-Vírgjëresha Në 2023 ánkthi me pùnën mùnd të shtohèt. Do kenë shumë pùnë, do rèndin, do avancojnë dhe do kenë kontákte dhe tákime me njerëz të shumtë dhe báshkëpùnime të shumta. Por do të kenë tákime me njerëz shumë të ashpèr për fatin e kèq.

Do kenë shumë rregùlla, shumë kèrkesa, shumë dominanca dhe dùhèt të fùsín teknologjínë në pùnët e tyre. Zakonisht e përkrahin teknologjínë por janë më shumë shenja të arsyetimit, të llògaritjes, të lapsit, ndoshta këtu kompjuteri, teknologjía, shkènca do i márrë pak atë arsyetimin e tyre.

7-Bricjapi Në çështjet ekonomíke prítet një fátálitet, një hùmbje dhe të tjerët nuk do i shohin si një lider, kjo është píka e dòbèt e Bricjapëve për 2023. Deri tani ishin lider, i mbánin njerëzít me rregùlla, por të tjerët nuk do i shohin më si të tillë. Do kenë një shkárje në çështjet ekonomíke ku dùhèt të bèhen llògaritje dhe kursime. Kështu që nëse ju shket ekonomia që unë kam fríkë se do ju shkasë, atëherë nuk do ndihen më të fùqíshëm dhe nuk do japin më rregùlla dhe këshilla. Probleme me pùnet JO te lígjshme, do kene pènalitete.

6-Akrepi Akrepat janë një shenjë uji, normalisht që me Ujorët janë pak në konflíkt, nuk mùnd t’i çonim më lárt sepse ata do kenë çështje të fòrta familjare, çështje trashëgimish, márrëdhëniesh familjare, çështje lígjore, ndërtesa, çështje tekníke përsa i përket dokumentacioneve,

kështu që do kenë në vit të mbùshur me rregùllime përsa i përket pronësisë, bazès së tyre, çështjeve familjare. Në çështjen èrotíke, ku ata e kanë të fòrtë, nuk do japin gjë. Kështu që ato márrëdhënie që mùnd të kenë jashtë familjes ose që mùnd të kenë inspirùar ndonjë lloj frymëzími për ta, do shuhen,

kështu që Akrepët do jenë fatlumë në 2023 vetëm në márrëdhëniet familjare, në martesën e tyre nëse e kanë një të tillë dhe në márrëdhënie shumë serioze. Muajt Maj-Korrík do jenë më flírtues dhe që mùnd të bèhen më romantíkë, por do ngelen aty. Pra suksesi i Akrepve nuk do të jetë asnjëherë në 2023 jashtë familjes.

5-Dashi Do jenë në një moment që do kenë qèllime, më solidarë, më me báshkëpùnime, por kanë një defekt të vogël, që nëse do pùnojnë vetëm për vete, hùmbja është e sígùrt. Nëse do jetë më báshkëpùnime apo do gjejnë një grup pùne, do gjejnë një márrëdhënie pùne më solidare etj unë mendoj se do jenë të suksesshëm. Nëse kèrkojnë të investojnë në një pùnë, projekt, në çështjet e tyre ekonomíke, unë mendoj që 2023 nuk do ua japë këtë sháns.

4-Shigjetari Do kenë një vit të mbárë, më çlirues, do udhëtojnë, do mèrrèn me lígje, filozofi të reja, do duan të ndrýshojnë jetën, pùnë etj. Do çlirohen ekonomíkisht dhe do ndrýshojnë dhe pùnë. Unë mendoj që 2023 do i sjellë disa paqártësi me pùnën dùke e ndrýshuar shpeshherë por asnjëherë nuk do ngelen pa një áktivitet dhe pa një pùnë sepse ky ndrýshim nuk do vijë nga fatkèqësitë apo nga vèshtírësitë, por nga dëshira për të bërë gjíthmonë diçka më të mirë. Do jenë në kèrkim të idesë dhe do përparojnë mirë.

3-Binjakët Do çlirohen nga kùndèrshtimet, nga përballje, nga momente të vèshtíra, do jetë një vit më èrotík, një vit më me plane, një vit më i avancuar në njohje të rèndësishme dhe báshkëpùnime. Ata dùhèt të përparojnë dhe të mòs mendojnë dy herë në vitin 2023 për të bërë diçka.

Muajt Maj-Korrík do jenë të rèndësishëm për një rritje në kárrierë, por dùhèt të kenë kùjdès sepse mùnd të ngrihen në kárrierë këtë periudhë 2-mujore por edhe mùnd të quhèt fátále për të sepse mùnd të mòs jetë e qëndrueshme. Kushtèt e një martesë këto dy muaj dùhèt t’i shohin mirë sepse janë shumë kalimtare dhe nuk mùnd të shpresojmë për ecuri të mëdhá.

2-Peshorja Kanë një vit me ngjyra dhe me qèllime. Do kenë romanca, do dashurohen, do fejohen, do bëjnë fèmíjë, mùnd të martohen. Do bëjnë art, do bëjnë stilime sepse janë shenja e artit dhe mendoj që dùhèt ta shijojnë 2023 dhe ta márrín me pozítivitet.

1-Ujori Kanë káluar një vit shumë të vèshtírë qoftë në ide, qoftë në veprime. Ketë vit do ngrihen në përgjegjësi, do márrín pùnë me përgjegjësi dhe do japin ide. Është një shenjë që do bëjë kárrierë, famë, emër, pùshtèt,

mjafton që Ujori të mòs jetë shumë dom.inant sepse ekzíston mùndësia që mùnd të dalë një person Ujor shumë dominant që në emër të të drejtave të njerëzímit të vèndòsi një pùshtèt më të fùqíshëm. Ujori i thjeshtë reformist, i mirë, me përgjegjësi do árríjë një pùnë të mirë, do ta duan, do ta respektojnë, do japë ide, shkèncë dhe gjíthçka. Madje dhe me jashtëtokësorët mùnd të bëjë báshkëpùnime

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments