Saturday, June 3, 2023
HomeGenelVjen deklárata e fùqíshme pas BBV nga Luizí, çfarë po i ndòdh...

Vjen deklárata e fùqíshme pas BBV nga Luizí, çfarë po i ndòdh kështu LUANIT?

Në natën e káluar në post “Big Brother”, ndòdhi një ríkthim i emocioneve dhe debátet kùlminante të spektáklit, që solli rekord të lártë shíkueshmërie.Një nga momentet e rèndësishme ishte kthimi i Kiarës në shtëpi, e cila, në dallim nga hera e parë kur ishte e distancuar nga Luizí, jo vetëm që u afrua më shumë me të, por edhe u distancua me banorët e tjerë.

Duke folur për kthimin e sáj dhe ndrýshimin në sjellje, Kiara shprèhu dëshirën për të korrigjuar gábímet e bëra herën e parë, nën ndíkimin e prèsionit dhe për shkák të bindjes se sjellja e sáj do të diskutohej shumë nga të tjerët.

“Unë si natyrë jam e tèrhèqur, ama kur bíe Brènda jam kokë e këmbë. Gjithmonë i vë bárríera vetes se I fríkësohem gjërave që do vijnë. Është pjesë e natyrës sime.Për pjesën e ríkthimit kam dashur të rregùlloj disa nga gábímet e mia që aty Brènda për shkák të prèsioneit mùnd të kem reaguar kèq. Sido të hyja unë, prap do komentohesha me lupë. Nuk besoj se kam bërë ndonjë gábím për të mërzítur kaq shumë njerëzít”- tha Kiara.

Nga ana tjetër, Luizí tha se edhe në këtë rast, sjellja e Kiarës i bëri shumë përshtýpje, por sipas tij, ajo trègòi një afërsi më të madhe pasi mori konfirmimin nga prindërit e sáj.“Ríkthimi i sáj, për hir të vërtetës, më ra edhe mua në sy sjellja e sáj. Ishte shumë e sígùrtë, ishte e vèndòsur. Unë príta pak se thash mòs është ndonjë lojë e sáj se kjo ka dal jashtë, Kjo ka dalë jashtë ka pasur një martesë me mua Brènda, kishim Shën Valentinin që e përfòrcoi.

Kjo vajzè ka një familje jashtë. Kiara e kishte me síklet, më thoshte dua të tákoj një nga familjarët e mia. Doli jashtë, mori konfirmimin nga familja”- tha Luizí.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments