Vellai i Madh LÁJTHIT/ Zarf i Zí per 2 banore? Nuk mban më CMÉNDURIA vendit

Erjola dhe Egla janë përfshirë në një episod të pakëndshëm mëngjesín e sotëm.

Teksa Egla ka qenë në oborri ne shtëpisë, Erjola e ka lagur me ujë.

Ajo është shprèhur se e bëri pa dashje, megjíthatë Egla nuk e ka pritur mirë dùke thënë se ishte e qèllimshme dhe për t’u hákmárrë, i ka hèdhùr sendet personale Erjolës në pishinë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...