Saturday, June 3, 2023
HomeGenelZbùlohèt máshtrimi i Luanit të Shqíptarëve. Plasèn shèshít fotot që ia nxjerrin...

Zbùlohèt máshtrimi i Luanit të Shqíptarëve. Plasèn shèshít fotot që ia nxjerrin zbùluar

Meridian Ramçáj flet për miqësínë e tij me Luizín dhe rolin e tij në Big Brother Vip Albania

Meridian Ramçáj ka dalë publíkisht dhe ka rrëfyer për herë të parë në lídhje me dekláratën që Luizí bëri disa ditë më parë, dùke thënë se nuk ka pasur miqësi me të jashtë shtëpisë së Big Brother Vip Albania. Meridiani ka treguar se ai ka qenë personi i parë që i ka dërguar veshjet Luizít në Instagram, pasi vajza që kùjdèsej për të nuk kishte as 10 mijë lekë në xhep.Ai gjíthashtu ka rrëfyer për komplekset e Luizít për origjínën e tij nga Dukagjíni, edhe pse ai ka lindur në Shkodër. Meridiani ka thënë se nuk e kupton pse Luizí e ka pèrdorur përbuzjen në këtë aspekt.

Meridiani tha se nëna e tij nuk pranonte të shkruante një letër për të birin dhe ka qenë ai që e ka bindur atë të bëjë këtë.

Meridiani ka komuníkuar edhe me nënën e Luizít dhe ka kèrkuar që ajo të shkruante një letër për të birin, pasi ajo nuk pranonte në fíllim.Ai tha në emisionin Vila 24 se ka pasur një miqësi intensive në vitet 2011-2016, kohë kur kanë qëndrùar báshkë në Paris dhe kanë bërë pùshime të gjata. Ai publíkoi edhe disa foto ku të dy ata shfaqen me të fejuarën e Meridianit dhe ish të fejuarën e Luizít në atë kohë.

“Nuk e kisha të lehtë të vija. Nuk do doja që të vërtetën ta thoja në një studio televízíve. Ajo që më pak prèkur më shumë është intervista e fùndít e atij. I tha gazetarit unë të njoh aq sa të njoh ty. Nuk e di për ju a fùsni njerëz në shtëpi që nuk i njihni. Ka qenë një periudhë nga viti 2011-2016 që kemi qëndrùar shumë shpesh báshkë, thuajse pèrditë báshkë me Jonin me Luizín, te lokali që unë menaxhoja. Shoqëria ka qenë shumë i ngushtë. Kam qenë pjesë e festave që bèheshin në Durrës, pùshimet në Paris báshkë. Unë kam foto të këtyre kohëve. Nuk të pret kush në Francë në shtëpi. 5 vjet kam ngrënë bukë te shtëpia e tij báshkë me të fejuarën time, báshkë me të fejuarën e Luizít. Kam qenë pjesë e partyve që bèhen në darkë të rezídenca qèvèritare”, deklároi ai.“Ai e ka kompleks ta thotë që është nga Dukagjíni me origjínë, pavárësisht se ka lindur në Shkodër. Nuk e di pse e tha me përbuzje këtë pjesën. E kam parë shpesh Luizín të thotë që miqtë e mi kanë përfituar. Tani ose jam shòk dhe mík, ose nuk jam. Unë e shoh se është i ngarkuar dhe e kuptoj kush e ka ngarkuar. Rrobat e párá në shtëpi ia kam fùtur unë Luizít. Ai jashtë kishte lënë një njeri që nuk kishte 10 mijë lekë në shtëpi. Parfumet e párá në shtëpi ia kam fùtur unë Luizít. Unë nuk kam kèrkuar nga Luizí as të më fálenderojë për këtë gjë”, u shprèh ai.

Gjithashtu Meridiani tha se e ka mbájtur nën menaxhim këtë llògari báshkë me Jurgenën, deri ditën kur ajo ka fshirë foton e tij me Kiarën. Nga ana tjetër ai tha ne emisionin “Vila 24” se nëna e tij nuk pranonte të shkruante një letër për të birin dhe ka qenë ai që e ka bindur.

Kam dalë dhe e kam mbështètur Luizín kur e gjíthë Shqípëria zíente që ai nuk flet me nënën. Kam komuníkuar me nënën e tij.

Kam këmbèngùlur që nëna e tij të çonte një letër për Luizín në shtëpi sepse nuk pranonte. Kisha 4 vite që nuk tákohesha me Luizín. Marrëdhënia është ndërprèrë natyrshëm. Nuk ka pasur asnjë episod. Kur mua m’u prish lokali ka qenë një periudhë që kam qenë pa pùnë. Jam mùnduar të ngrihem vetë dhe të ec përpárá vetë.E kam menaxhuar instagramin e Luizít nga data 26 deri ditën që kam postuar një foto me Kiarën dhe foto është fshirë. Dhe kam thënë nga ky moment nuk e mbáj më instagramin.

Ai e ka për detyrë të tákojë Jonin. Po bèn dy javë që ka dalë dhe nuk e ka tákuar. Ajo që më bëri përshtýpje është te festa e topit. Unë dhe Joni kèrkuam tavolinën e fùndít. Ai erdhi në fùnd, i ka thënë dhe Kiarës, rri me Jonin dhe Meridianin në tavolinë”, deklároi ai.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments