‘Bëjnë fèmíjè për interes…’ Zhaklina vjell VRER per shtátëzáninë e Kiarës, e thotë PUBLIKISHT

Teka thuajse të gjíthë personazhët publík shqíptarë kanë urùar Kiara Titon dhe Luiz Ejllin për prítjen e ëmbël,

një dekláratë besfasuesë ka ardhë nga Zhaklin Lekatari.

Menjëherë sápo çifti publíkoi lájmin e ëmbël, Zhaku bëri një postim në InstaStory ku shkruan:

“Shumica e fèmíjëve në vendin tonë lindin për interes, status, fríkë, nèvojë, por jo dashùri. E tríshtë.“, shkruan Zhalin Lekatari.

Leave a Reply